Pár nap van már csak hátra az Óévből, ezért zárásként egy kis összegzést készítettem Neked a 2016-os évről. Mi minden történt a sminktetoválás világában, és az én szakmai munkásságomban?
Már többször említettem Neked, hogy ettől az évtől Patkós Alexandránál bővítem a szakmai tudásomat. Így az év vége felé közeledve úgy látom, hogy jól döntöttem, mert szinte folyamatosan van lehetőség a szakmai továbbképzésekre. Ebben az évben voltam a legtöbb szakmai továbbképzésen, majdnem minden hónapra jutott egy.

Nyolc tanfolyamot, képzést végeztem el, szemináriumon vettem részt, amiből 5 a szemöldöktetoválással volt kapcsolatos. Ez is mutatja, hogy a legnagyobb sláger a szemöldöktetoválás.
Nyolc szakmai tanúsítvánnyal, oklevéllel lettem gazdagabb, na és persze azzal a szakmai tudással, amit ezek a képzések nyújtottak számomra, amit azóta már a Vendégeim legnagyobb örömére a mindennapi munkámban is alkalmazok.

Nézzük meg kronológiai sorrendben a 2016-os sminktetoválási évem:

januar

Az évet hatalmas akciósorozattal nyitottam.

A karácsonyi Sminktetoválási Ajándékutalványok beváltása mellett a régi vendégeimnek Törzsvásárlói Hűségkedvezményekkel kedveskedtem Budapesten és a Balatonnál egyaránt. Vendégeim nagy örömmel fogadták, így az évet aktív munkával kezdtem el.

februar

Kissé fájó szívvel megváltam a régi tetováló gépemtől, és helyette jobb, új, korszerűbb gépet vásároltam,amivel még precízebben végezhetem a sminktetoválást.
A teljes megújulás jegyében a sminktetováló pigmenteket is lecseréltem. Az új eszközökkel én is feltöltődtem új energiákkal.

marcius

Az idei év első szakmai képzésén a szemhéj tetoválás egyik új, exkluzív megjelenést biztosító sminktetoválás fortélyait sajátítottam el.
Ez a Butterfly szemhéj tetoválás.
Külön öröm volt számomra ennek az új technikának a megismerése, mert nem csak kiemelt szakmai tudásra és gyakorlatra van hozzá szükség, hanem egy kis művészi hajlamra is. A Blogomban újraolvashatod a tudnivalókat.

aprilis

A tavaszi hónapok nem csak a természet újjászületését hozta el, hanem én magam is megújultam.
A szakmai továbbképzésekből szinte minden hónapra jutott, áprilisban pedig kettőn is részt vettem. A 3D hatású szemöldök tetoválás mellett a 3D-s szájsatír készítésének szakmai fogásait tanultam meg.

Ha lemaradtál az erről szóló Blogbejegyzésemről, akkor itt találod meg.

majus

Májusban újra a szemöldöktetoválás kapcsán voltam egy tanfolyamon, ahol a Soft Powder technikával ismerkedtem meg.
Nem csak engem bűvölt el, hanem a Vendégeim kedvencévé is vált ez az újszerű tetoválás.

Természetesen a Blogomban is beszámoltam róla.

junius

Neked mi jut eszedbe a nyárról? Vakáció és színes virágok, ugye?

A nyári vakáció számomra üzletváltással kezdődött, egy új szalonba költöztem, ahol még igényesebb környezetet tudtam kialakítani a szépülni vágyóknak.
A nyári virágok színkavalkádját követve egy színelméleti szemináriumon is részt vettem, hiszen a természetes összhatású sminktetoválás egyik alapja a megfelelő színhasználat.

julius

A nyár közepén sem csak a strandolással foglalkoztam.
Két napos szemináriumon voltam, ahol mesterfogásokat tanultam, középpontban természetesen a sminktetoválás slágere, a szemöldök volt.
Erről a Blogomban is írtam.

augusztus

Nyár végén egy újabb képzésen tovább bővítettem a szakmai tudásomat a 3D hatású szájtetoválás témakörével foglalkozó képzésen.

A Blogomban itt találod.

Megújítottam a weboldalamat is, és új grafikussal kezdtem dolgozni, amitől az arculat harmonikusabb, egységesebb és elegánsabb lett.szeptember

Az őszi iskolakezdés mellé bevállaltam egy új technikájú szemöldöktetoválási képzést.

Az Artistry Eyebrow elkészítése forradalmian új a sminktetoválásban, népszerűsége villámgyorsan toronymagasra szökött az én vendégeim körében is.
Miben rejlik a forradalmassága?
A Blogomban részletesen elmondom.

oktober

Hihetetlen, de ebben a hónapban „csak dolgoztam”.
A Blogbejegyzésemben azonban olyan témakörről írtam őszintén, ami mindenkit érdekel, akár van sminktetoválása, akár nincs.
Ha Te még nem olvastad, akkor itt megteheted.

november

Az év utolsó előtti hónapjára is találtam olyan sminktetováló folyamot, ami hasznos a szakmai fejlődésem szempontjából.
Ez a 3D hatású Master Brow szemöldöktetoválás.
Mit lehet még újítani a szemöldöktetoválás területén, mi ez az új technika?
Természetesen a weboldalam Blogbejegyzéséből ez sem maradhatott ki.

december

Az év végére egy kis pihenés mellett nem csak az összegzés maradt.
Az év utolsó hónapját a jövőtervezéssel töltöttem. Hihetetlen, de mindig vannak új ötleteim, így már meg is vannak az új tervek.
Az év elején, februárban egy újabb, 3 napos szakmai továbbképzésre megyek, ami azért is különleges, mert négy, különböző cégtől érkező szakember tartja majd. A három magyar sminktetováló oktató mellett egy külföldi szakember is mesterfogásokat fog megosztani.
Láthatod, hogy ez az év nem csak a munkáról szólt, arról, hogy a sminktetoválásokkal megszépítselek, hanem arról is, hogy a szakmai tudásomat bővítve még újabb lehetőségeket tudjak biztosítani a számodra, hogy minél több sminktetoválási lehetőség közül válogathass.
Ha pedig a téli pihenőben van egy kis szabadidőd, akkor böngéssz egy kicsit a weboldalam érdekességei között!

Ha a jövő évben is szeretnél megújulni, akkor keress bizalommal!
Kiss Katalin Edina
+36 20/313-4532
Esztétikai sminktetováló

Call Now Button