Február elején egy három napos konferencián vettem részt Gárdonyban. Csütörtöktől-szombatig folyamatos szakmai programokkal várták a szervezők a szakmabelieket.

A három legnagyobb és legismertebb cég fogott össze, és szervezték meg ezt a nagyszabású rendezvényt.

Ahogy a sminktetoválás elkészítésénél, úgy itt is az apró részletekig mindent elterveztek, és a remek szervezéssel is emlékezetessé tették ezt a pár napot.

Minden apróságra figyeltek, részletes tájékoztatást kaptunk a programokról, és a hétvégét érintő kérdésekről.

Olyan szakmai titkokat és fogásokat osztottak meg velünk, ami hihetetlenül hasznos volt számomra.

A konferencián több gyakorlati bemutatóra is sor került a sminktetoválás magasan kiemelkedő szakemberein keresztül.  Hatalmas projektoros kivetítő biztosította azt, hogy minden apró részletet megfigyelhessünk, és miután én a VIP területén belül ültem, így közvetlen közelről  láthattam mindent.

Külföldi előadónk is volt, Oxana Martynenko, aki Észtországból érkezett, és a sminktetoválás egyik világhírű  szakembere. Két szemöldöktetoválást mutatott be, olyan technikákat, amelyeket én magam is készítek. Nagyon érdekes volt az ő szemszögéből, tetoválási fogásaival és szakmai magyarázatával végigkísérni a sminktetoválás menetét. Bár én is alkalmazom nap, mint nap a munkám során, megint csak találtam olyan fortélyokat, amelyeket én magam is feltétlenül ki fogok próbálni.

A konferencián saját  tetováló géppel, az újonnan  tanult fogásokat rögtön ki is lehetett próbálni.

Gépet amúgy is terveztem vinni, ugyanis a  hétvége másik különlegessége a Sminktetováló verseny volt, amire már hetekkel azelőtt készültem rendszeres gyakorlásokkal. A versenyszabályzatot és információkat előre elküldték számomra, így meg volt az „edzéseim” alapja is. Négy versenykategória került megrendezésre, én a szemhéj satír kategóriában indultam, és az előkelő III. helyen sikerült végeznem, ami óriási nagy eredmény. Ennek hatására elhatároztam, hogy a jövő évi konferencián is részt veszek, és természetesen a versenyre is felkészülök egy másik kategóriában.

A hétvégét elegáns gálavacsorával zártuk, illetve a verseny eredményhirdetését is ekkor rendezték meg.

Ez a tartalmas hétvége megint csak hatalmas energialöketet adott, újabb ötletek és tervek érlelődnek Bennem.

Már ki is szemeltem a következő szakmai oktatót, akitől tanulni szeretnék, de ez még maradjon egyelőre titok.

Persze hamarosan megtudod a tavaszi Blogbejegyzéseimből.

Call Now Button