Szemöldök tetoválás, soft powder szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás 2

Miért válaszd a szemöldök tetoválást?

Meguntad az állandó rajzolgatást?
Sohasem sikerül egyformára a két oldal?
Karakteresebb szemöldököt szeretnél?

Számodra a kényelmes megoldás: a szemöldök tetoválás.

Szemöldök tetoválás során profi tetováló gép segítségével pigmenteket juttatunk a bőrbe, melyek az idő múlásával fokozatosan felszívódnak, elhalványodnak.

Mit nyújt számodra a szemöldök tetoválás?

Olyan szemöldököd lehet, amilyenre mindig is vágytál.
A megfelelő forma kialakításával igazi liftinghatást érhetünk el, legyen az soft powder szemöldök vagy más szemöldök tetoválás.
A szemöldök helyes megformázása az arc karakterének a kiemelését szolgálja.
Bármilyen eltérés, nem előnyös forma és szín, balesetből adódó elváltozás stb. szemöldök tetoválás készítésével korrigálható. Természetesen a tetoválással nem oldódik meg a szemöldök ápolása teljes mértékben. Az ősz szálakat festeni, a formából kilógó szálakat pedig szedetni kell.

Az elmúlt évek alapján a szemöldöktetoválás a legkeresettebb a sminktetoválások közül. Az új technikáknak köszönhetően bármelyik variációt választod (pl. soft powder szemöldök tetoválás), a végeredmény természetes összhatású lesz. Ennek köszönhetően sokan szánják rá magukat a szemöldöktetoválásra, olyanok is, akik korábban el nem tudták képzelni, hogy valaha is sminktetoválásuk legyen.

A gyakori csipeszelés miatt soha vissza nem növő szőrszálak, a félreszedett forma, a kihullott, az életkor vagy betegség miatt megritkult szemöldök tökéletes megoldása a sminktetoválás. Sok új technikát tanultam, ezeket kombinálva gyakorlatilag nem készül két egyforma szemöldöktetoválás, a segítségükkel mindenkinek egyedi-egyéni szemöldöktetoválást lehet készíteni.

Szemöldök tetoválás lehetőségei

A vendég egyéni adottságait, igényeit figyelembe véve a következő technikákból választhatunk.
A teljesen természetes megjelenéstől a sminkelt-púderes, 3D hatásig…

Artistry Eyebrow szálazott szemöldök tetoválás

Japán, vagy microblading néven is nevezik ezt a forradalmian új eljárást, mely a szemöldöktetoválás legtermészetesebb változata. Pár éve terjedt el, és ennek a technikának köszönhető, hogy sok olyan nő döntött a szemöldöktetoválás mellett, akik a természetes megjelenés hívei, emiatt a régi, elavult módszerek miatt elzárkóztak tőle. Ezzel a módszerrel ugyanis a tetovált szálak szinte láthatatlanul illeszkednek a saját szemöldök szálakhoz, egy különleges és egyedülálló száltechnika alkalmazásával.

A tetoválás ugyanis nem géppel, hanem egy kis kézi eszközzel, és sok tűből álló tűcsoporttal készül, így a géppel készített szálaknál sokkal vékonyabb vonalakat lehet tetoválni. Hajszál-, azaz szemöldökszál vékony, éles és íves vonalak készíthetők a bőrben, a természetes szőrnövekedésnek megfelelően, ennek köszönhető a hihetetlen természetesség.

Ez az a szálazott szemöldök technika, amelynél közvetlenül tetoválás után a vendég saját maga sem tudja megkülönböztetni, hogy melyik a természetes szőrszála és melyik a betetovált szál.
Annyira természetes hatású, hogy még az 1 hetes gyógyulási időszakban a közvetlen közeli ismerősök sem veszik észre a tetoválást, csak azt, hogy a szemöldök ápoltabb, rendezettebb, szebb összképet mutat.

Kinek ajánlom az Artistry Eyebrow szemöldöktetoválást?
– ha alig sminkeled magad
– ha nem volt még sminktetoválásod
– ha különösen visszafogott sminktetoválásra vágysz
– ha nem elég dús a saját szemöldököd
– ha kis formai alakításra vágysz
– ha kiemelten fontos az ultratermészetes hatás

Mennyi ideig marad a bőrben ez a sminktetoválás?
Az extravékony szálak 1,5-2 évig szépen megmaradnak a bőrben.

Nézd meg az elkészült Artistry Eyebrown munkáimat ide kattintva! 

Szálazott szemöldök tetoválás – 3D hatású szálazott szemöldöktetoválás

A szálas szemöldök tetoválás géppel történő változata, ezzel készül a vékony, természetes ívű hosszabb-rövidebb szőrszálak a szemöldök ívének megfelelően a szemöldökszálak közé. Az íves, elágazó és keresztszálak beleolvadnak a természetes szőrzetbe, ezért természetes hatást kelt.
A kezdeti módszert már szinte kivétel nélkül felváltotta a 3D hatású technika, mely 2 vagy 3 szín használatával érhető el. Ennek köszönhetően már nagyon sok változata van, attól függően, hogy milyen irányú és lefutású a szálrendezés.

A szemöldöktetoválásban ez hatalmas fejlődést hozott, hiszen az így készült szemöldöktetoválás teljesen élethű, a több szín használatával 3D hatású, amivel az összhatás megtévesztően hasonlít az eredeti szemöldökre. Ezáltal gyakorlatilag nem készül két egyforma szemöldök, ezzel is az egyedi adottságokhoz lehet igazítani a természetesen elegáns megjelenést. Technikailag az egyik legnehezebb sminktetováló módszer, de annyira élethű, hogy a nők azonnal beleszerettek, és mind a mai napig az egyik leggyakrabban választott sminktetoválás.

Folyamatosan jelennek meg újabb és újabb 3D tetoválási típusok, ilyen pl. a 3Dream Brow, a Masterbrow.

Kinek ajánlom a 3D szemöldöktetoválást?
-ha nagyon kevés a saját szőröd
-ha jelentősen javítani kell a saját szemöldököd formáján és ívén
-ha tetszik a művészi ábrázolásmód
-ha fontos a természetesség
-ha természetes, ápolt megjelenésre vágysz

Mennyi ideig marad a bőrben ez a sminktetoválás?
Élettartama 1,5 év.
Zsírosabb, tágabb pórusú bőr esetén nem igazán lehet szépen elkészíteni, ugyanis gyógyulást követően a szálak kicsit megvastagodnak, szétterülnek, és ez igaz a többi szálazásra is. Ilyen bőrtípusnál a Soft Powder technikát javaslom.

Nézd meg az elkészült 3D hatású szemöldöktetoválásaimat itt!

Soft Powder vagy púderes hatású szemöldöktetoválás

2016 tavaszán jelent meg hazánkban ez a sminktetováló módszer, és népszerűsége azóta is töretlen. Elkészítésének a technikáját a sminkelésből vették át, több színnel készül, a színeket puhán egymásba satírozva, ezzel érhető el a lágy, púderes hatás.
A Soft Powder szemöldök belső kezdése nem annyira határozott, inkább kissé sejtelmes. Észrevétlenül lágyítja az arc vonásait, nem ad szigorú tekintetet, mint egy hirtelen, erősen elkezdett szemöldökvonal, ezáltal elegáns, egyedi és sminkhatású lesz a végeredmény.

Szép ívű, egyedi, rajzos formát lehet vele kialakítani, az igényes megjelenés megtartása mellett. Ezt a színek kombinációja és a vonalvezetés, illetve a satírozás összhangja adja meg. A szemöldök belső része lágyabb, világosabb színnel készül. A szemöldök középső és külső részén vízszintes és függőleges irányban is sötétebb színekkel, harmonikus színátmenettel készül a tetoválás.
Ahogy a legtöbb sminktetoválás, így a Soft Powder tetoválás is közvetlenül tetoválás után erősebb színű, és vastagnak tűnhet, de a gyógyulást követően a színátmenet jól látható, és feltűnően szép púderes szemöldök lesz a végeredmény.

Élettartama is tartósabb, mint a szálas szemöldök típusoké, hosszabb ideig marad a bőrben.
Nagy előnye még, hogy a régi elhalványult szemöldököket is gyönyörűen át lehet alakítani ezzel a módszerrel, aminek a végeredménye egy teljesen új, ragyogó, sminkhatású szemöldök.

Kinek ajánlom a Soft Powder szemöldöktetoválást?
-ha mindennap sminkeled magad és karakteresebb szemöldökre vágysz
-ha próbáltad a szálazott szemöldöktetoválást, de eredetibb, különlegesebb szemöldökre vágysz
-ha jelentősen javítani kell a saját szemöldököd formáján és ívén
-ha fő szempont, hogy a készülő szemöldök nemcsak előnyös, de divatos is legyen
-ha a szemöldököd vége vagy az eleje hiányzik
-ha a vastagabb szemöldök forma tetszik
-ha régi szemöldököt kell átalakítani

Mennyi ideig marad a bőrben ez a sminktetoválás?
1,5-2 évig.

Nézd meg az elkészült Soft Powder munkáimat itt!

Hibrid szemöldök tetoválás

A Hibrid szemöldöktetoválás az előző két technika együttes alkalmazását jelenti, a 3D szálas technikák és a Soft Powder, púderes szemöldök együttes alkalmazása.

Több féle módon keveredhet a két módszer.
Az egyik módszerben a szemöldök eleje természetes hatású szálakkal indul, és fokozatosan sötétedik a színe, és váltja fel a szálakat a satírozott technika.
A másik változatban a szemöldök tetovált szálakból áll, ami mögé púderes satírozás kerül, természetesen több színnel, az élethű, 3D hatás elérésére.

A szemöldök elején lévő szálazást készülhet géppel vagy microblading módszerrel.
Ez a vendég bőrtípusától függ, illetve attól, hogy melyik szálazással lesz szebb a végeredmény.
A szálazás során a szemöldök íve, áthajlási pontja kiemelt hangsúlyt kap, így egyedi, személyre szabott, gyönyörű forma készíthető.

Kinek ajánlom a Hibrid szemöldököt?
– ha mindennap sminkeled magad és karakteresebb szemöldökre vágysz
– ha fontos számodra, hogy a szemöldököd eleje természetesen induljon
– ha jelentősen javítani kell a saját szemöldököd formáján és ívén
– ha a szemöldököd vége hiányzik
– ha a hangsúlyosabb szemöldök forma tetszik
– ha fő szempont, hogy a készülő szemöldök nemcsak előnyös, de divatos is legyen

Mennyi ideig marad a bőrben ez a sminktetoválás?
1,5-2 év.

3D szemöldök tetoválás

Két vagy 3 színnel készül, hiszen a természetes szőrszál sem egy színű. Van olyan része, ami hangsúlyosabb, esetleg enyhén satírozott. A szálak a saját szőrnövekedést követik.
A 3D hatás a térhatású megjelenésre utal, ami a színek szakszerű árnyékolásával érhető el.
Kinek ajánlom?
Azoknak, akiknek van valamennyi saját szemöldökszőrzete, de jelentősebb pótlás kell.
Enyhén hangsúlyosabb a szálazott technikánál, így a kissé karakteresebb, de természetes összhatást kedvelők számára jó megoldás.

3D hatású Master Brow szemöldök tetoválás

3D hatású szálas technika, melynél kicsit máshogy fekszenek a tetovált szálacskák. 2-3 színnel készül, és az árnyékolását tekintve a Soft Powder sminktetováláshoz hasonlít. A szemöldök alja sötétebb, a teteje és az eleje világosabb színnel készül.
Kinek ajánlom?
Annak, akinek túl magasan van a szemöldöke, keskenyebb a homloka és emellett természetesen szeretné a szemöldök vonalát korrigálni, dúsítani. Karakteres, de mégis szép formájú, természetes összhatású szemöldök lesz a végeredmény.

Szemöldök tetoválás menete

(pl. soft powder szemöldök)

Szemöldök tetoválás 2

Meghallgatom az elképzelésedet (ha nincs, az sem baj, segítek megtalálni a számodra legelőnyösebb formát).
Nagy segítség, ha hozol fényképet, vagy találsz olyat a galériámban, ami tetszik neked.

Ezt követően lefertőtlenítem a bőrödet, kirajzolom a formát. Több variáció is készülhet. Fontos szempont, hogy melyik sminkben érzed magad a legkomfortosabban.

Tetováló gép segítségével előkarcolom a bőrt, hogy a tetoválás hajszálpontosan az előre megtervezett helyre kerüljön. Ez picit kellemetlen, de szerencsére nem tart sokáig.

Érzéstelenítő krémmel beecsetelem az előkarcolt területet, mely nagyon könnyen felszívódik a bőrben.
Most már szinte semmit nem érzel.

Amíg az egyik szemöldöködet tetoválom, a másik zsibbad.

A tetoválás ideje kb. 1 óra+ 1 óra a kirajzolás, megtervezés.

A munka végeztével a szemöldököt utóápoló krémmel kenem be, melyet magaddal vihetsz.
Megbeszéljük az otthoni ápolást és a korrekció időpontját.

Call Now Button