Amit rólam  és munkámról mondtak

Kedves Kati!

Több, mint 15 éve nem hagyott nyugodni, hogy meg kellene csináltatnom a sminktetoválást. Végre elszántam magam és ma már tudom, hogy sokkal előbb kellett volna!!!
Interneten sokat kerestem, mert úgy szerettem volna, hogy a lehető legtermészetesebb legyen a végeredmény. Így találtam rá Katira, akinek a legszimpatikusabb volt a képgalériája és a leírása. Ez az én emberem, gondoltam és éreztem! Már az első találkozásunk eloszlatott minden kételyemet, éreztem hogy jó kezekre bíztam magam.
És az eredmény magáért beszél! Vége a mindennapos reggeli sminkmaceráknak úgy, hogy mégis “utcaképes” vagyok!
Kati a profizmusánál fogva igazi varázsló, amiért nagyon hálás vagyok neki! Fájdalommentesen, igényes környezetben, kedves emberi magatartással végezte a teljes tetoválásomat. Köszönet érte! További sok elégedett vendéget kívánok neki, örülök, hogy megismertem.

Dr. Berzéné Vági Andrea

Kedves Kati!

Először is, nagyon köszönöm Neked, hogy ilyen csodaszép, természetes hatású tetoválásokat készítettél Nekem.
Nem tudok eléggé hálás lenni a munkádért!

Óriási bizalom kell ahhoz, hogy egy Nő az arcát oda adja egy szakember kezébe, hogy azon maradandó változtatásokat hajtsanak végre. Részemről ez a bizalom az első perctől meg volt. Szakmai tudásod, és igényességed párosul egy kifinomult ízléssel.
Egyénre szabottan kihozod mindenkiből a maximumot.

A legelőnyösebb színeket,technikákat alkalmazod és a végeredmény a harmonikus megjelenés. Ez a legnagyobb ajándék amit egy nő kaphat, hogy ehhez hozzásegíted.

Viczina Edina

Miért választottam a sminktetoválást és Katát?

Valójában, mint oly sokan rajtam kívül, már évek óta fontolgattam a sminktetoválást. Ahogy megszülettek a gyermekeim, még inkább szükségét éreztem, hiszen ilyenkor már az ember a reggeli készülődéskor se tud vagy nem is akar magára annyi időt szánni, mint korábban.:) Mégis szerintem minden nő vágyik arra, hogy kinézzen „valahogy”…

Sokat olvastam, kutakodtam a sminktetoválással kapcsolatban, mert elég sok félresikerült szemöldököt, szájat láttam már. Engem Kata referenciái győztek meg igazából, mert nagyon természetesnek tűntek. Az pedig, hogy kellemes, nyugodt hangja volt a telefonban, s hogy a még számtalan felmerülő kérdésemre szinte rögtön válaszolt e-mailben, még inkább rokonszenvesebbé tették. S habár még aznap is az ember esetleg tart kicsit a sminktetoválástól, Kata csak annyit mondott: „Kérlek, bízz bennem, az ízlésemben!” Hiszen mi másért választottam volna pont őt?:) Szerintem nagyon maximalista, precíz és alapos. Olyan természetes sminktetoválást készített nekem, amely mások számára nem szembe tűnő, viszont az én arcom már korán reggel üdítőbb látvány számomra (is).
Mindenkinek szívesen ajánlom Katát! Forduljatok hozzá bizalommal!

Ferencziné Orsi

16 évvel ezelőtt ismertem meg Katit, akkor készítette első tetoválásaimat.
Azóta külföldön élek, de mindig visszajárok hozzá, ha frissíteni kell.
Nagyon szeretem, hogy a reggeli rohanásban nem kell a sminkel bíbelődnöm.
Gyönyörű és tartós szemöldököt, szemhéjat és teljes száj satírt készített nekem, amit büszkén viselek!
Nem utolsó sorban egy fantasztikus tanár/mentor, aki szívet-lelket beleteszi a tanfolyamaiba!
Minden tudást átad, és meg a tanfolyam után is bizalommal fordulhattam hozzá a kérdéseimmel, mindig kaptam választ, épitő kritikát és ösztönző szavakat! Ami nagyon fontos a fejlődésben!

Mintha a nőiséghez hozzátartozna, hogy elégedetlenek vagyunk magunkkal, ha csak egy aprónyit is, de változtatni szeretnénk magunkon. Bárcsak lenne nagyobb szemem, miért olyan keskeny a szám, jaj a szemöldök íve olyan lehetetlen… Hétköznapi életünk, még ha nem is markánsan, de visszatérően megjelenő momentumai ezek. Lehet, hogy csak néhány pillanatra futnak át az agyunkon sminkelés közben, majd a kósza gondolatok lassan de biztosan befészkelik magukat agyunknak abba a szegletébe, ahol az elégedetlenségünket kezeljük. Ilyenkor érdemes megkeresni Katát, mert ő nemcsak tudja, hogy miként kezelje ezeket az “eget rengető” bajokat. Olyan biztos kézzel formázza meg a szemöldököt, a szemet és a szájat, hogy a tűszúrások közepette egy pillanatra sem jut az ember eszébe a “talán mégsem kellett volna” típusú kérdés. Azt hiszem nekem a szám volt az egyetlen testrészem, amivel elégedett voltam. Ennek ellenére a szemem és a szemöldököm formázása után belevágtam a szájtetoválásba. Két órán belül kiderült: a szépből is lehet még szebbet csinálni. És igen, Kata ezt is tudja! A sminktetoválás egyetlen mellékhatása (legalábbis időlegesen), hogy gyakrabban állunk a tükör elé, és elégedettek nézegetjük az eredményt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, de csakis Kata precíz munkájával.
Kolumbán Tünde

Kedves Kata!
Köszönöm, hogy legjobb tudásod szerint tanítottál és hogy bevezettél a sminktetoválás rejtelmeibe! Most már biztosan tudom, hogy jól döntöttem ,mikor a Swiss Color Akadémia mellett raktam le a voksom és tanulódnak szegődtem! 🙂
És köszönöm szépen a csodálatos szemöldök és szájtetoválásomat is, amikben nap, mint nap gyönyörködöm!
Természetesen csak ajánlani tudlak mindazoknak, akik ki szeretnék tanulni ezt a szakmát és azoknak is, akik szépülni vágynak!
Nem csak egy profi oktatót ismertem meg benned, hanem egy olyan kedves és segítőkész embert, akire tudom, hogy bármikor számíthatok!
Még egyszer köszönöm szépen!
Boda Zsanett

Hálás vagyok, hogy amit a Természet nem tökéletesített, te igen és hogy megajandekoztál az arc harmoniájával. Tökeletes ívek, szép kontúrok, természetes hatás. Profi munka, köszönöm!

Két éve diagnosztizálták nálam az alopecia totalis, autoimmun betegséget (teljes hajhullás és szemöldök vesztés). Egy nő számára esztétikailag és lelkileg is ez egy nehezen feldolgozható betegség. Pedikűrös ismerősöm ajánlotta Katit és rövid időn belül kaptam időpontot, hogy megbeszéljük a részleteket. Tökéletesen tudta, hogy mit szeretnék és mi előnyös számomra. Először szemöldök tetoválást , majd utána szájtetoválást készített. A következő beavatkozás szemhéj tetoválás lesz, amit még egy kis plasztikai korrekciónak kell megelőznie. Kati kisugárzása, egész lénye, ízlés világa óriási bizalmat adott nekem, amit az egyik legfontosabbnak tartok. Elvégzett munkája nagy szakmai hozzáértésre, profizmusra vall. Azóta ismét önmagamra találtam, amit neki köszönhetek. Aki az ő vendége lesz biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekben van. Aki fél a fájdalomtól – mint én is – megnyugtatom, hogy a legjobb érzéstelenítőt használja és az elképzelt fájdalom töredékét éreztem. Kati Ismételten nagyon köszönöm és hamarosan találkozunk.
B. Erika

Már jó pár éve próbáltam magam rávenni arra, hogy kitetováltassam a szemöldököm. Sajnos mindig rajzolgatni kellett, ami sok időbe telt és állandóan feszült voltam, hogy nehogy elkenődjön. Nem tudtam önmagam lenni.Voltak kételyeim a tetovált szemöldökkel kapcsolatban, mert némelyik ismerősömnek szörnyű lett. De én hál Istennek hosszú keresés után, rátaláltam a neten Kiss Katalin Edinára, akinek a munkái nagyon tetszettek, és aki egy teljesen új külsőt „varázsolt” nekem.Ma már nem töltök annyi időt a tükör előtt és végre egy fürdőbe is bármikor elmehetek, mert nemkell attól tartanom, hogy elmosódik!
Köszönöm még egyszer Katalin!!!

Katára, egy kedves ismerős által találtam, és már lassan egy éve készít nekem szebbnél, szebb sminktetoválásokat. Egész lénye és személyisége kedvességet és megnyugtató profizmust sugároz, ha valaki az Ő vendégévé válik, megnyugodhat, hogy értő és jó kezekbe kerül.
Elsőnek a szemöldököm, később a szemhéjam, végül a szám lett tetoválva, és mi más bizonyítaná szakmai tudását, hogy a három tetoválás összhatása is szolid,természetes. és ízléses hatást kelt! Imádom!
Aki a fájdalomtól tart, megnyugodhat, egyben csalódni is fog, mert elképesztő érzéstelenítői vannak és az elképzelt fájdalomnak nyoma sincsen, kellemes pihenés a tetoválás folyamata!
Puchinger Edina

Fitness versenyzőként mindig kiemelkedően fontos volt számomra, hogy gyors és kényelmes, még is mutatós sminkem legyen. 1995-ben álltam először színpadon, pár évre rá már megjelentek az első sminktetoválások itthon is, így talán az elsők között kerültem Katihoz, száj-, szem-, és szemöldöktetoválást készített. Az eltelt 16 év alatt sosem kerestem mást, ha frissíteni akartam a kozmetikai tetoválásaimat, mert mindig precíz munkát végez, természetes hatású, még is csodaszép a végeredmény. Versenysportolóként és edzőként a maximalista vagyok, igyekszem napra kész lenni, és nála is ugyanezt a kimagasló színvonalat tapasztalom.
Palatinus Tünde

Fitness Magyar bajnok, Európa-, és Világbajnok

Kedves Kati!
Sokáig gondolkodtam a sminktetováláson, de amikor megláttam a munkáidat ,rögtön tudtam, hogy Veled fogom megcsináltatni. Sok munkádat láttam, és mindegyik nagyon tetszett. Nagyon örülök a tetoválásaimnak, nagyon szépek lettek, és így mindig tökéletes a sminkem. Rengeteg időt megspórolok azzal, hogy nem kell a sminkemet naponta többször javítgatni. Nagyon profi módon, és jó stílusérzékkel dolgozol. Szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltalak, mert mással nem mertem volna megcsináltatni. Az biztos, hogy visszatérő vendéged leszek. Köszönöm a gyönyörű tetoválásokat!
Bemme Izabell

Életem egyik legjobb, és legkönnyebb döntése volt a sminktetoválás, amit először egy természetellenes beavatkozásnak gondoltam. 16 éve sminkelem az arcomat, sok minden mellett, ez számomra hozzá tartozik az ápolt megjelenéshez. Legyen az sportos, vagy csinos, mindegy. A kész tetoválás előtt, a szájfény, vagy a rúzs éppen addig tartott, a szemceruzáról nem is beszélve, amíg felkentem. Naponta több igazításra is szükség volt. Miért? Mert a természet egy vékony, és a bőröm színével teljesen megegyező színárnyalatú ajakkal áldott meg. De ennek, mostantól VÉGE. Reggel, az ágyból kikelve is azt az arcot látom a tükörben, amire mindig is vágytam.
Bertók Gizella

Évekkel ezelőtt már túl voltam pár tetováláson, amikor is úgy döntöttem (sajnos rosszul), hogy a számat testtetoválóval csináltatom meg. Akkoriban még nagy divat volt a barnás kontúr, ami kezdetben tetszett, majd az idő múlásával egyre inkább elszíneződött.
Szerencsére megismertem Katit, akinek sikerült a barna színt több lépésben eltűntetni a számról. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Most már felnőtt fejjel tudom, hogy mennyire fontos utána járni , hogy kivel tetováltat az ember, mert nagyon nehéz változtatni rajta, kellemetlen és persze költséges is.
Köszönöm még egyszer!
Szijjártó Viki

Kedves Kati!
Újra és újra nézegetem a tükörben a mai munkádat…. Köszönöm, hogy kihoztad a maximumot az öregedő szemhéjamból, nagyon hálás vagyok a türelmedért, és gyönyörű munkádért.
Esetlenül szerettelek volna megölelni már ott akkor érte, de sutának éreztem a mozdulatot, így ezt az útját választottam a köszönetnyilvánításnak.
Bizonyos vagyok benne, hogy találkozunk még:)
Deákné Katalin Mária

Katihoz már a kezdetek óta járok. Szakértelmében, igényes, precíz munkájában még sosem csalódtam. Természetesen a sminktetoválásomat is Ő készítette el, melynek második korrekciójára idén került sor. Szem és szemöldök tetoválásommal maximálisan elégedett vagyok, hiszen az arcomhoz és az egyéniségemhez illő, természetes hatású, gyönyörű végeredményt kaptam. Tőle mindig elégedetten távozom, immáron 18 éve!
Győrbíró Emese

A tetoválás nem volt fájdalmas, a végeredmény pedig tökéletes és nagyon szép lett. A szemöldököm szálas technikával csinálta így teljesen természetes a hatás, azóta már szájsatírt is csináltattam. Kati javaslataiban teljesen megbízom, a munkái gyönyörűek!! Bátran ajánlom mindenkinek, aki igazán szép tetoválást szeretne.
P. Erika

Igényes,nagyon szép mestermunka,a természetes vonalak profi kiemelése,ez az amit Katiról leginkább elmondhatok. Egy kedves ismerősömön láttam meg az ő munkáját, azonnal elkértem a telefonszámát, ennek azóta is nagyon örülök! Amikor meglátott, rögtön tudta, hogy nekem mi áll jól, színt, formát beleértve. A kolléganőim naponta megkérdezik, hogy tudom ilyen szép természetesen sminkelni magam? Ettől szebb dicséretet nem is kaphatnék!
Úgyhogy, köszönöm!
Simon Henriette

Drága ismerős keze hozott össze minket, így megérhettem, hogy ilyen művészi alkotásban lehet részem általad, ami boldoggá teszi lelkem és érzékszerveim. Mellyel láthatom és csodálhatom kiemelkedő alkotásodat. Remélem, még sok embernek okozol ekkora örömet munkáiddal, mint nekem. Ez volt életem egyik legjobb döntése.
K. Márti

Egy elrontott szájkontúr tetoválás miatt kerültem kapcsolatba először Katával kb 10 évvel ezelőtt. Már akkor éreztem és láttam a szakma iránti alázatát és a tökéletesre való törekvését. Évről évre megújul, hoz valami pluszt, oly annyira hogy ha megyek hozzá frissítésre 100%-ban rábízom magam. Jöhetnek új színek, formák, satírok amiket mindig a személyemre szabva készít el. Mindig jó szívvel gondolok Rá, ha valaki megkérdezi tőlem a rúzsom márkáját. 😉
M. Mariann

Először Kata munkájával ismerkedtem meg, vele személyesen csak később.
A műkormosom sminktetoválásait o készítette, es régóta csodáltam, hogy milyen szépek. Aztán en is rászántam magam. Az első perctől kezdve nagyon szimpatikus volt a profizmusa, őszintesége, kedvessége. Finoman vezetett, hogy mi állna jól nekem, es szerencsére ez az en elképzeléseimmel is összhangban volt. Az eredménnyel is maximálisan elégedett vagyok. Több ismerősömnek mertem Őt es a munkáját ajánlani. Örülök, hogy megismertem.
Nádudvari Piroska

Kopisné Kulcsár Ilona vagyok.46 éves.Közel 15 éve járok Kati kozmetikájába és élvezem szakértő kezeit. Mindig vakon megbíztam Benne és minden újítását örömmel fogadtam. Pedig egy nő arca és az azzal való sáfárkodás bizalmi kérdés!Így volt ez a sminktetoválásokkal is.Részletesen elmagyarázta,mit,hogyan fog csinálni,mit fogok érezni és természetesen ,hogy milyen lesz a végeredmény. És a végeredmény mindig csodálatos lett!Ahogy teltek az évek Kati mindig jobb és modernebb gépeket vásárolt így a tetoválás kellemetlensége a minimálisra csökkent. Alig várom,hogy kipróbáljam a legújabb szerzeményét,a legmodernebb tetoválógépet.
Nem akartam tömjénezni Katit de ha a véleményemet kérdezik ezt tudom mondani és nyugodt szívvel ajánlom azoknak a hölgyeknek, akiknek a minőség, a nevében is említett exkluzivitás a fontos. Köszönettel a sok sok évi szép munkádért Kati!
Kopisné Kulcsár Ilona

A tetoválásai során munkájának eredményével szépségem emelte ki, figyelmességével, kedvességével lelkemet frissítette fel, kell-e ennél több egy sminktetoválás kapcsán?
A magánéletben határozott, stílusos, letisztult, céltudatos, figyelmes, pontos, és természetesen ugyanezeket kapjuk vissza a munkájában is.  Jó szívvel ajánlom bárkinek, akinek fontos a minőség, a megbízhatóság. A kölcsönös bizalom munkájának alapja, hosszú ideje ismerem, bátran bízhatunk benne, munkájában.
Román Kriszta

Call Now Button