Száj tetoválás

Szájtetoválás1

Miért válaszd a szájtetoválást?

Túl vékonyak, vagy színtelenek az ajkaid?
Aszimmetrikus a szád, elmosódottak a szájszélek?
Szeretnéd még hangsúlyosabbá tenni vonásaidat?

Számodra kényelmes megoldás a szájtetoválás, illetve ajaksatírozás.

Mit nyújt számodra a szájtetoválás?

Csodaszép, élettel teli ajkaid lehetnek, amilyenre mindig is vágytál…

Még nőiesebb leszel, szájtetoválással optikailag növelhető a száj mérete feltöltés nélkül.

A szájtetoválás lényege a száj természetes vonalának kiemelése, esetleges formai hiányosságok korrigálása kontúr illetve satírozás technikával.

Száj tetoválás lehetőségei

Szájkontúr

Ebben az esetben csak a száj kontúrját erősítjük meg. Ennek a szájtetoválási módszernek a használata ma már önmagában nem jellemző, hiszen csupán a kontúr vonal nem kelt természetes hatást. A kontúr azonban ötvözve más technikával, fontos részét képezi a szájtetoválásnak.
Kinek ajánlom? Akinek szép szájformája van, nincs szükség korrekcióra, akik csak a száj külső vonalát szeretnék enyhén hangsúlyozni. Nagyon ritkán készítem. Ilyenkor a saját szájszíntől mindösszesen egy fél árnyalattal sötétebb pigmentet használok, mely gyógyulást követően teljesen egybeolvad a saját szájjal. Fontos, hogy nem él külön életet.

3D szájsatír

Több szín finom egymásba satírozásával készül. Normál vagy teltebb szájakon igazán különlegesen mutat. Nagyszerűen kiemeli, érzékivé és duzzadttá varázsolja az ajkakat.
Kinek ajánlom? Ha dús, érzéki ajkakra vágysz, akkor ezt a szájtetoválási megoldást válaszd! Átlagos, vagy annál kicsit erősebb vastagságú ajkak esetén lehet szépen elkészíteni. A végeredmény igazán különleges.

Szájsatírozás

Ahhoz, hogy a szájnak szép formát tudjunk adni, optikailag nagyobbnak tűnjön, élettel telivé váljon, mind a kontúr vonalat mind a saját szájszínt be kell satíroznunk. Sokkal természetesebb és dekoratívabb szájtetoválási megoldás, mint önmagában a szájkontúr.
Megkülönböztetünk teljes és félsatírt, attól függően, hogy a száj mekkora felületét érinti a szájtetoválás, árnyékolás. Félsatírnál a kontúr enyhe elmosását végezzük csupán, és az ajkak nagy része megőrzi eredeti színét, míg a teljes satír az egész szájat érinti.
Kinek ajánlom?
Akik az ajkak formáját szeretnék kissé korrigálni, élettelibb szájszínre vágynak. Vékonyabb és vastagabb ajkakkal rendelkező Vendégeimnek egyaránt előnyös.
Félsatír csak akkor szép, ha halvány színnel készül, így őrzi meg a természetes összhatást.
A teljes ajaksatírt azoknak javaslom, akik egységes, rúzsos összhatásra vágynak. Nagyon szépen mutat a vékonyabb ajkú hölgyeknek is.

Száj tetoválás menete

Szájtetoválás2

Meghallgatom az elképzelésedet a szájtetoválást illetően (ha nincs, az sem baj, segítek megtalálni a számodra legelőnyösebb színt és formát).
A szín kiválasztásánál nagy segítség, ha elhozod kedvenc rúzsodat, szájfényedet.
Ezt követően lefertőtlenítem a bőrödet, kirajzolom a formát. Több variáció is készülhet. Fontos szempont, hogy melyik sminkben érzed magad a legkomfortosabban.
Tetováló gép segítségével előkarcolom a bőrt, hogy a tetoválás hajszálpontosan az előre megtervezett helyre kerüljön. Ez picit kellemetlen, de szerencsére nem tart sokáig.
Érzéstelenítő krémmel beecsetelem az előkarcolt területet, mely nagyon könnyen felszívódik a bőrben.
Ez után a kontúr elkészítése már nem jár komoly fájdalommal. A satírozás sajnos kellemetlenebb, itt újból átkarcolom az egész felületet, majd érzéstelenítek. Utána már ez is viselhető.
Amíg a felső ajkadat tetoválom, az alsó zsibbad.
A szájtetoválás ideje kb. 1,5óra; a kirajzolás, megtervezés+ 1 óra. (összesen 2,5 óra) A munka végeztével bekenem utóápoló krémmel, melyet magaddal vihetsz.
Megbeszéljük a szájtetoválás otthoni ápolását és a korrekció időpontját.
Ha valaha is volt már herpeszed, szájtetoválás előtt mindenképpen jelezd!
Az szájtetoválás alkalmával ugyanis a szervezetben megbújó vírus aktivizálja magát.
Szerencsére van rá megoldás. Orvos által felírható, vényköteles gyógyszerek (Telviran, Herpesil) segítségével megelőzhető a herpesz kialakulása.

Call Now Button