Itt a nyár, a szabadságok, a családi nyaralások ideje!

Tudom, Te ezt az időszakot várod egész évben, szükséged van a kikapcsolódásra, a feltöltődésre.

Én azonban ezeket a hónapokat használom ki arra, hogy továbbfejlesszem a tudásomat. Ugyan annak az oktatónak a két napos szemináriumára látogattam el, akinek a termékeivel és gépével dolgozom az év eleje óta.

Már több alkalommal vettem részt a képzésein, mindig tanultam újat, új technikákat, módszereket, és olyan információkat szereztem be, ami világszinten is újdonság.

Számomra nagyon fontosak ezek a rendezvények, mert kiválóan alkalmas a tapasztalatcserére, a többi kolléganővel ilyenkor folyamatosan „szakmázunk”, amivel gyarapszik a tudásom. A Blogbejegyzés végén mutatok Neked néhány fotót a rendezvényről.

Érzéstelenítés a sminktetoválásban

Azt gondolhatod, hogy ebben semmi újdonság nincs, de nagyon tévedsz! Nekünk, szakembereknek is fontos, hogy a Vendég minél kevésbé érezze a sminktetoválás folyamatát.
Ezért ezen a területen is folyamatos a fejlesztés, új érzéstelenítők jelennek meg a piacon, amelyek még jobbak az eddig használtaknál.
Ugyanakkor fontos, hogy ne legyen túlérzéstelenítve a tetovált terület. A lidokain érzékenyek számára is fejlesztettek már ki érzéstelenítő szereket, így már szinte mindenki számára van biztonságos érzéstelenítési módszer.

Miről volt még szó a két napos sminktetoválási szemináriumon?

A központban továbbra is a szemöldök maradt, hiszen ezen a területen van a több lehetőség a fejlődésre, az újításra. Megint tanultam új mozdulatokat, technikákat, amiket már az óta itthon gyakorlok.

A rendezvényen nem csak elméleti ismereteket hallhattunk, hanem a gyakorlati részét is megismerhettük. Az előadóterem pillanatok alatt egy gyakorlati műhellyé alakult át! Képzeld csak el, ahogy 40 sminktetováló egyszerre gyakorolt…
Persze nem egymást tetováltuk, ilyenkor egy speciális gumilapon sajátítjuk el az új mozdulatokat, amit szakértő szemekkel figyelnek és javítanak.

Az ilyen rendezvények nagyon hasznosak számomra, én magam is feltöltődöm újult energiákkal, és élményekkel térek haza. Azonban tudnod kell, hogy ezeket a friss technikákat először nem a vendégeimen gyakorlom! Otthon, idő szakítva a kevés szabadidőmből tökéletesítem a mozdulatokat.

Nem vagyok rest papírlapon, ceruzával rajzolva kezdeni, szinte az alapoktól, majd egy speciális gumilapon tökéletesítem a mozdulatokat. A nagy szakmai tudással rendelkezők is így csinálják, ha tényleg tökéletes tudásra vágynak.

Biztosíthatlak arról, hogy ezután is fogom képezni magamat, és már azt is tudom, hogy milyen technika lesz az, amivel még nagyobb tudásra tehetek szert. Az, hogy ez pontosan mi is valójában, az még titok, de annyit elárulhatok Neked, hogy a szemöldök marad a központban.
Ha figyeled a Blogomat, feliratkoztál a Hírlevelemre, akkor garantáltan az elsők között fogsz értesülni róla! Ha még nem iratkoztál fel a Hírlevelemre, akkor megteheted itt:

https://exkluzivsminktetovalas.hu/hirlevel-feliratkozas/

Kellemes nyarat és nyaralást kívánok Neked és a családodnak is!

Ha Te is szeretnél megújulni, akkor keress bizalommal!
Kiss Katalin Edina
+36 20/313-4532
Esztétikai sminktetováló

Fotók a képzésekről

Call Now Button