2016 újdonságai

3D Szemöldök tetoválás

Két vagy 3 színnel készül, hiszen a természetes szőrszál sem egy színű. Van olyan része, ami hangsúlyosabb, esetleg enyhén satírozott. A szálak a saját szőrnövekedést követik.
A 3D hatás a térhatású megjelenésre utal, ami a színek szakszerű árnyékolásával érhető el.

Soft powder szemöldök tetoválás

Sminkelésből átvett, finom satírozási technika. Elkészítésénél 2-3 színt puhán egymásba satírozok.

A szemöldök eleje és felső része világosabb színnel készül. Gyógyulás után finom púderes hatása lesz. Természetes és elegáns megoldás az újdonságokat kedvelők számára. Külön javasolom a tág pórusú, zsírosabb bőrtípusok esetén.

Artistry Eyebrow szemöldök tetoválás

Japán, vagy microblading néven is nevezik, és egy forradalmian új eljárás, amivel hiper-realisztikus hatás érhető el. Kézzel készül, egy speciális, ceruzához hasonló eszközzel, melyben pengéhez hasonlóan helyezkedik el a ferde lapos tűcsoport. Ezzel a technikával készíthetők a legvékonyabb, természetes hatású szálak, amit gépi módszerrel szinte lehetetlen elkészíteni.

3D hatású Master Brown szemöldök tetoválás

3D hatású szálas technika, melynél kicsit máshogy fekszenek a tetovált szálacskák. 2-3 színnel készül, és az árnyékolását tekintve a Soft Powder sminktetováláshoz hasonlít. A szemöldök alja sötétebb, a teteje és az eleje világosabb színnel készül. Karakteres, de mégis szép formát, természetes összhatást ad a szemöldöknek.

Butterfly szemhéj tetoválás

Aprólékos, bonyolult satírozási technika a szemhéjakon. Több szín finom egymásba satírozásával készül, kívülről befelé haladva fokozatosan halványodik. Különleges és látványos, de lehet finom és diszkrét is, attól függően mekkora területet tetoválunk, illetve milyen színekkel dolgozunk. Ezzel a forradalmian új technika alkalmazásával lehetőség van a színekből egy igazán varázslatos sminket készíteni. Sokszor 4-5 színt is felhasználok az eljárás során, az eredmény különleges, nem hétköznapi.

Call Now Button