„Ugyan, miért van erre szükség?” – mondhatná egy kívülálló, esetleg egy pimasz, egy szemtelenül fiatal.

„Nagyi, Te jó vagy így nekünk, mi így szeretünk! – nyugtat meg a családod.

De Te talán mélyen, legbelül egy kicsit felháborodsz ezen. Eszedbe jutnak a fiatal évek, amikor feszes bőrrel, dús ajkakkal, ráncok nélkül néztél a tükörbe. Akkoriban el nem tudtad képzelni, hogy másként is lehet. Most meg az hihetetlen számodra, hogy ez az arc valóban a Tied. Ismered, de valahogy észrevétlenül kerültek a ráncok a szemed alá. Észrevétlenül, de mégis emlékszel az eleinte lassú, de aztán egyre gyorsuló folyamatra.

Most pedig tessék, ez van, ezt kell elfogadni.

Pedig Te még a szíved mélyén mindig Nő vagy!

Bele kell ebbe törődnöd?

Hát NEM!

A sminktetoválással mindenen lehet segíteni!
Igaz, hogy nem leszel tőle se 20, se 30, de még 40 éves sem, de pár évvel megfiatalíthatod a kinézetedet.
Ápolt lesz a megjelenésed a mindennapokban, minden erőfeszítés nélkül.
Ez pedig már önmagában is jó érzés.

Mit kell figyelembe venni a Te esetedben a sminktetoválás alkalmazásánál?

Természetesen az életkorodat, az arc karakterét. A sminktetoválásnál a ráncok elhelyezkedése is meghatározza a tetoválás irányát, technikáját.

De ne aggódj, ez az én feladatom, és biztosíthatlak arról, hogy már több 60 év feletti nőnek készítettem sminktetoválást. Többek között az édesanyámnak is. Ez ugye azért Neked is sokat elmond, minden különösebb magyarázat nélkül…

Milyen sminktetoválást javaslok Neked?

…ha a szemöldöködet szeretnéd tetováltatni:
Mindenképp figyelembe kell venni a hajszínt, a szemszínt, és az arc karakteréhez kell kiválasztani a legelőnyösebb tetováló festék színét.

A szemöldök adja meg leginkább az arc karakterét, ez kapja a fő hangsúlyt, így már a megfelelő módon elkészített szemöldöktetoválás önmagában is sokat javít az összképen.

A lágyabb, szálazott technikát javaslom, de a hangsúlyosabb Soft Powder, sminkhatású szemöldöktetoválás is remek választás. Ráadásul ezt a módszert több szín használatával lehet még természetesebbé tenni.

A hiányzó szálakat a sminktetoválással észrevétlenül lehet pótolni, így a végeredmény is természetes összhatású lesz.

… ha a szemedet szeretnéd tetováltatni:
Ebben az életkorban a szemtetoválásnál a fő meghatározó a felső szemhéj, illetve annak a feszessége. Valószínűleg már megereszkedett, így az erőteljesebb felső szemhéjtetoválásnak nem sok értelme van, hiszen eltakarná a bőr. A pillatőbe húzott vékony vonal azonban a pillákat is dúsítja, és frissebbé, fiatalosabbá varázsolja a tekintetet. Emellett az alsó szemhéj kontúrja lehet erősebb, enyhe füstös hatással, így szép keretet ad a szemnek.

… ha a szádat szeretnéd tetováltatni:
Mindenképp a lágyabb, de élénkebb színű ajaktetoválást javaslom. A 3D hatással, a különböző színek kombinációjával, és az ajakvonal enyhet túlhúzásával dúsítható, teltebbé varázsolható a száj területe is.

Ha elszánod magad a sminktetoválásra, ha elkészül a kért tetoválásod, akkor fogsz rádöbbenni, hogy nem csak a fiataloknak segít az ápolt megjelenésben, hanem Neked is!

…és mit szól majd a családod?
Bezsebelheted majd a rengeteg elismerő bókot: Nagyi, Igazán remekül nézel ki!

Ha Te is szeretnél megújulni, keress bizalommal!
Kiss Katalin Edina

+36 20/313-4532
Esztétikai sminktetováló

Call Now Button