Van már sminktetoválásod, de elégedetlen vagy a formájával, színével, vagy már az első pillanatban nem olyanra készült el, amivel elégedetten távoztál?

Ezek után teljesen érthető, ha kicsit szkeptikusan állsz a tartós sminktetoválás kérdéséhez. Egyszer már bizalmat adtál, a tetoválás nem mindig simogató pillanatai után fizettél, a kapott eredmény pedig nem boldogít.

Ebbe azonban nem kell beletörődnöd!

Van lehetőség az elrontott sminktetoválás korrigálására!

Elrontott sminktetoválás javítása

Engedd meg, hogy most eltekintsek attól, hogy boncolgassam annak az okát, hogy miért látok annyi elrontott, előnytelen tetoválást az utcán, hogy ez a „szakember” hozzáértését, vagy a vendég ízlését minősíti. Sokan keresnek meg engem is, hogy az elrontott sminktetoválásukat korrigáljam, félretéve a rossz tapasztalatot, és újbóli bizalmat szavazva az én szakmai tudásomnak.

Egy elrettentő példa az elrontott sminktetoválásra. Ezen csak varázslással lehetne szépíteni.

Egy elrettentő példa az elrontott sminktetoválásra. Ezen csak varázslással lehetne szépíteni.

Bevallom Neked, hogy csodára én sem vagyok képes!

Több helyen is olvastam már, hogy az elrontott sminktetoválásokat hipp-hopp, csodaszéppé javították, bőrszínű festékkel a rossz vonalakat eltüntették, újakat tetováltak, és nyoma sem maradt a félresikerült előzményeknek. Hát én ebben nem minden eseten hiszek, de meg is magyarázom Neked, miért ne dőlj be a vastag reklámsoroknak!

Sminktetoválás javításának lehetősége

Mikor tudok segíteni az elrontott sminktetoválásodon?

Ha vékony vonalból szeretnél vastagabbat – ez tényleg nyom nélkül orvosolható.

Ha a vonalvezetés ívét szeretnéd kicsit korrigálni – ez is megoldható

Ha túl vastag a tetoválásod – ez már sajnos nehezebb ügy!

Sokan esküsznek a bőrszínű festékre, ezt azonban ne úgy képzeld el, mint a radírt, ami nyomtalanul eltünteti a festéket. Egy bőrszínű festékanyag, ami ugyanolyan beavatkozás, mint a színes, vagy fekete festékek, ami utána ott is marad a bőrben, vagyis igenis marad nyoma.

Abba is gondolj bele, hogy a bőröd színe nem állandó, nyáron napbarnítottabb, napfény hiányában kifehéredik. A bőrszínű festék nem tudja ezeket a változásokat követni.

A színes tetováló pigmentek ráadásul nem egyformán viselkednek a bőrben, mindenkinél lehetnek árnyalatnyi eltérések, emellett a pigment anyagoknak van egy „beérési idejük”, ami azt jelenti, hogy a végleges szín a tetoválás után pár héttel alakul ki.

Ezek miatt a bőrszínű tetováló pigmentet én csak nagyon vékony, pár milliméteres korrigáláshoz használom nyugodt lelkiismerettel.

Hogyan zajlik nálam a tetoválás, akár új, akár elrontott korrekcióról van szó?

Először is elmondom a lehetőségeket, félrevezetés nélkül.

Ugye Te sem szereted, ha hitegetnek?

Lehet, hogy ott és akkor jó hallani, de ha nincs reális alapja, akkor kis idő múlva rájössz, hogy csak ámítottak!

Ezt követően megtervezzük a formát. Igen, tervezünk! Közösen! A jó szakembernek minden esetben figyelni kell arra, hogy a vendége mire és hogyan reagál, és azt a megoldást kell megkeresni, amelyik mindkét szempont elvárásainak megfelel! A szakember elsősorban az egyéni adottságaidat fogja figyelembe venni, érzelmek nélkül, pusztán a szép és harmonikus összhangot figyelve, míg Te az önmagadról alkotott (elképzelt) képet fogod fűszerezni a kedvelt színésznőd, énekesnőd irigyelt vonásaival. a jó, ez nem biztos, de az igen, hogy kevésbé tudsz reális képet alkotni önmagadról, mint egy szakember.

Az új forma kialakítását egy letörölhető smink segítségével a kívánt formát rajzolom meg, majd azt addig finomítjuk közösen, amíg az eredmény tökéletes lesz. Néha az előrajzolás majdnem annyi időt vesz igénybe, mint a tetoválás, de ne sajnáld rá az időt, hiszen egy sminktetoválás több éven keresztül „szem előtt” lesz! Csak ezután kezdődik meg a sminktetoválás.

Ha a tetoválásod színével van problémád, az adódhat abból is, hogy a sminktetoválások idővel elszíneződnek, fakulnak, kikopnak, ezért ezeket célszerű időnként frissítened. Szinte minden árnyalat újra tetováltatható, vagy akár egy másik árnyalatot is választhatsz.

Mi van akkor, ha sem a színe, sem a formája nem tetszik már?

Ezt a problémát is csak Te éled meg gondnak, ugyanis a forma és a színváltoztatást egyszerre is el lehet végezni, az előbb említett korlátokon belül.

Egyetlen gátló tényezővel azonban számolnod kell!

A frissen, pár hete készült tetoválásokat drasztikusan korrigálni még nem lehet. A színe amúgy is egy jó néhány hét után „érik be”, így azzal is célszerű várnod, mielőtt végleg kétségbe esnél.

A több hónapja, vagy éve készült tetoválásaidat azonban már olyanná alakíthatod, amivel újra, vagy végre elégedett lehetsz!

Bizonytalan vagy, hogy a régi, nem túl jól sikerült tetoválásod korrigálható-e?

Keress bizalommal, és segítek a döntésedben!

Call Now Button