Szemhéj tetoválás, füstös szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás1

A PMU Passion Konferencia sminktetováló versenyén Szemhéjsatír kategóriában 3. helyezést értem el.

Miért válaszd a szemhéj tetoválást?

Napjában többször is igazgatod az elmaszatolódott szemfestékedet?
Sportolsz, sokat izzadsz, de nem szeretnél lemondani a sminkelésről?
Zavar a szemüveged a kirajzolásnál, vagy egész egyszerűen csak szeretnéd hangsúlyosabbá tenni szemeidet?

Számodra a kényelmes megoldás: a szemhéj tetoválás (füstös szemhéj, butterfly, színes szemhéj, kontúr vagy szempillasűrítés)

Szemhéj tetoválás során profi tetováló gép segítségével pigmenteket juttatunk a bőrbe, melyek az idő múlásával fokozatosan felszívódnak, elhalványodnak.
Ne feledd! A csábítás egyetlen pillantással kezdődik…

Mit nyújt számodra a szemhéj tetoválás?

Sohasem kenődik el! A füstös szemhéj tetoválás vagy egyéb szemhéj tetoválások segítségével igényesen nézhetsz ki a nap 24 órájában. A kicsi szemeket nagyítani, a hiányos szempillákat sűríteni, az amúgy is szép szemeket még kifejezőbbé lehet tenni a különböző technikák segítségével. Biztos lehetsz abban, hogy profi, szakértő szemek és kezek tervezik meg számodra az ideális , egyéniségedhez illő szemhéj tetoválást.

Szemhéj tetoválás lehetőségei

Kontúr,füstös szemhéj, butterfly, szempillasűrítés, színes szemhéj

Felső szemhéjkontúr

A felső szemhéj kontúr jóval hangsúlyosabban emeli ki a szemedet. Nem csak a pillák között, hanem azok fölött is tetoválok, olyan hatást keltve, mintha tussal vagy szemceruzával lenne a szemed kihúzva.
A választott szín természetesen befolyásolja a hatást, hiszen a fekete határozottabb, a barnás és szürkés árnyalatok lágyabb végeredményt biztosítanak.
Kinek ajánlom?
A hagyományos kontúr szinte mindenkinek jól áll, nem feltűnő. Több féle módon készülhet. Lehet vékonyabb, diszkrét tusvonal szerű, de lehet jóval vastagabb, extrémebb Kleopátra vonal is.

Füstös szemhéj tetoválás, vagy Smokey eyes

A füstös, szemhéjpor hatású szemhéj tetoválás nagyon közkedvelt tetoválási forma. Ennek a technikának a segítségével készíthető finom, természetes árnyékolás, de akár extrémebb, nem hétköznapi smink is. A füstös szemhéj tetoválást szívesen választják a kis szeműek, idősebbek, mert nem ad éles vonalat, merev, szúrós tekintetet, de kihívóbb, vadítóbb sminkek elkészítéséhez is alkalmazható ez a technika. A különbség a satírozott terület vastagságában, illetve a színválasztásban van. Szépek a szürkés, barnás árnyalatok, de nagyon népszerű mostanában a zöld, a türkisz, vagy akár a lila színű tetoválás is, amivel szintén ragyogó összhatás érhető el.
Ha túl vastag területet kell satírozni, inkább több részletben készítem a tetoválást, (külön az alsót és a felsőt).
Kinek ajánlom?
Akik sminkhatású szemhéjtetoválást szeretnének. Akár a lágyabb, visszafogottabb összhatásra vágysz, akár a feltűnőbb megjelenést kedveled, a füstös szemhéjtetoválás remek választás.

Butterfly

Aprólékosabb, bonyolultabb satírozási technika. Több szín finom egymásba satírozásával készül, kívülről befelé haladva fokozatosan halványodik. Különleges és látványos, de lehet finom és diszkrét is, attól függően mekkora területet tetoválunk, illetve milyen színekkel dolgozunk. Ezzel a forradalmian új technika alkalmazásával lehetőség van a színekből egy igazán varázslatos sminket készíteni. Sokszor 4-5 színt is felhasználok az eljárás során, az eredmény különleges, nem hétköznapi. A szempillák közötti rész is tetoválva van, hogy az dúsabbnak hasson.
Kinek ajánlom?
Azoknak, akik kedvelik az egyedi megoldásokat, és exkluzív megjelenésre vágynak. Ez a tetoválási technika nagy kedvencem lett, mert nagyon művészi, kreativitást igényel. A Vendégeimnek is nagyon szeretik, pozitívak a visszajelzések.

Szempillasűrítés

Ezzel a szemhéj tetoválási technikával lehetőséged van az eredeti szempillatő vonalának megerősítésére, kiemelésére, a hiányzó szempillák pótlására. Szó sincs határozott kontúrról, az eredmény rendkívül finom, szolid, természetes. A szempillasűrítés az alsó és felső szemhéjon is egyaránt alkalmazható.
Kinek ajánlom? Mindenkinek jól áll, de akkor válaszd, ha a visszafogott, de elegáns megjelenést részesíted előnyben.

Alsó szemhéjkontúr tetoválás

Csak alsó szempilla tövébe kerül a sminktetoválás, kiemelve a szem alsó vonalát. A belső szemzugig húzva kicsinyíti a szemeket, így legtöbbször csak félig van behúzva. Önmagában ritkán készül, mert a legtöbb nőnek nem előnyös, viszont a felső szemhéj tetoválással együtt szép keretet ad a szemeknek.
Kinek ajánlom?
Mivel önmagában ritkán készül, ezért inkább csak külön kérésre készítem el.

Színes szemhéj tetoválás

Izgalmas megoldás ez a technika. Elkészítéséhez türkiz, kék és lila színek állnak a rendelkezésünkre. A színes szemhéj tetoválást szívesen választja az idősebb korosztály; ilyenkor általában egy színnel készítem a tetoválást. Egy forradalmian új technika alkalmazásával viszont lehetőség van a színekből egy igazán varázslatos sminket készíteni. Ez esetben 4-5 színt is felhasználok az eljárás során, az eredmény különleges, nem hétköznapi.

Szemhéj tetoválás vagy füstös szemhéj tetoválás menete

Szemhéj tetoválás1

Meghallgatom az elképzelésedet! Ha nincs, az sem baj, segítek megtalálni a számodra legelőnyösebb formát. Nagy segítség, ha hozol fényképet, vagy találsz olyat a galériámban, ami tetszik neked.
Ezt követően lefertőtlenítem a bőrödet, kirajzolom a formát. Több variáció is készülhet. Fontos szempont, hogy melyik sminkben érzed magad a legkomfortosabban.

Tetováló gép segítségével előkarcolom a bőrt, hogy a tetoválás hajszálpontosan az előre megtervezett helyre kerüljön. Ez picit kellemetlen, de szerencsére nem tart sokáig.

Érzéstelenítő krémmel beecsetelem az előkarcolt területet, mely nagyon könnyen felszívódik a bőrben. Most már szinte semmit nem érzel.

Felváltva dolgozom a szemeiden. Amíg az egyiket tetoválom, a másik zsibbad.
Az alsó szemkontúr készítésénél is csukva vannak a szemeid.

A tetovált terület nagyságától függően a tetoválás ideje1-2 óra.

A munka végeztével szemeid picit beduzzadnak. Lehet rá hideg borogatást tenni, de nem szabad feláztatni! Kezelő, gyógyító krémmel ellátlak, semmit nem kell venned.

Végül pedig megbeszéljük az utóápolást és a korrekció időpontját.

Call Now Button