INSKIN biokémiai tetoválás eltávolítás

Szájtetoválás1

INSKIN a forradalmian új lehetőség, tetoválás eltávolításra biokémiai eljárással.

A Nők legjobb befektetése az idő! Reggelente plusz egy óra, amit hasznos, kellemes elfoglaltsággal tölthetnek, a tartós sminktetoválásnak köszönhetően. Napjainkban, azonban ez a csodás lehetőség, rémálommá is válhat!

A sminktetoválás több mint 20 éves múltját árnyékolja be a szakmai tudás hiánya, a tervezés nélküli, olcsó, pigmentekkel készített sminktetoválások. Becslések szerint, minden negyedik Nő átesett már kozmetikai célú tetováláson, mely igénye folyamatosan nő.

Vendégeim 30%-a már visel valamilyen kozmetikai tetoválást, az arcán, melyet javíttatni vagy eltávolítani szeretne. Az igény az eltávolításra folyamatosan nő.

Eddig a lézeres eltávolítás létezett megoldásként, mára egy sokkal kíméletesebb és hatásosabb megoldással is szolgálhatunk az eltávolítás tekintetében.

Forradalmian új biokémiai tetoválás eltávolítás

A Biokémiai eltávolítás:

Megérkezett Magyarországra a forradalmian új, INSKIN Biokémiai eltávolítás, mely a lézeres eltávolítással szemben egy sokkal kíméletesebb és költséghatékonyabb megoldást jelent azok számára, akik szeretnének megszabadulni az elrontott, divatjamúlt kékes-zöldes tartós make-up-tól.

A biokémiai eltávolítás bőrrokon, kíméletes,összetevőjű készítményekkel történik. A készítményekben található aktív összetevők, egyéb ismeretlen interakciója rendkívül csekély, mivel a természetben is megtalálhatóak, így az eljárás biokémiai szempontból kockázatmentes.

A Biokémiai eltávolítás menete:

– konzultáció, mely telefonon egyeztetett időpontban történik. Minden esetben szükséges, látatlanban sem az eltávolítás sikerességéről, sem a kezelések indokolt mennyiségéről nem lehet biztonságos diagnózist felállítani. Az időintervallumok, és a kezelés szükséges mennyiségének megállapítása, mely tapasztalataink alapján 3-5 alkalmat vesz igénybe. (ez a megbeszélés ingyenes, nem jár sem fizetési, sem bejelentkezési kötelezettséggel)

– bejelentkezés, időpontok megtervezése

– a kezelések 3 hetes periódusonként ismétlődnek. A kezelést követően, a kezelt felületet 1 hétig nem érheti víz, UV és a sminkelést is kerülni kell. Utóápolást biztosítunk erre az időre. A pörk leesése után, már lehet sminkelni, így a halványodás abszolút viselhetővé válik, ameddig az új tetoválás el nem készül.

INSKIN biokémiai TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS ÁRAK ÉS JELENTKEZÉS

INSKIN TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁSÁRA
1 alkalom25.000 Ft
bérlet (4 + 1 ajándék alkalom)100.000 Ft

    Kérlek tölts fel fénykép tetoválásodról

    Call Now Button