Október 18-án nyílt napot tartottam a sminktetováló szalonomban.

Elsősorban olyan érdeklődőket vártam, akiknek nincs még sminktetoválásuk, vagy a meglévő sminktetoválásukat szeretnék átalakítani.

A Facebook oldalamon lehetett jelentkezni, és hatalmas érdeklődést keltett, hiszen ritkán adódik olyan lehetőség, hogy lépésről lépésre nyomon követhessék a sminktetoválás folyamatát.

Akinek van már sminktetoválása, az megtapasztalta a folyamatot, de kívülállóként ő sem láthatta a különböző munkafázisokat, és azt, hogy miként alakul-szépül a tetovált terület.

A családias légkör megteremtése miatt kis létszámú csoportot szerveztem, hogy ne legyen túl nagy a tolongás. A rövid bemutatkozó tájékoztató után a modellemen szemhéjtetoválást készítettem az érdeklődők résztvételével, így bepillantást nyerhettek, hogy miként zajlik a tartós sminktetoválás. Egy klasszikus, szempillatőbe húzott szemhéjtetoválást alakítottam át Butterfly szemhéjtetoválásra.

 

Az előkészületektől kezdve a különböző fázisokon keresztül a kész sminktetoválás elkészüléséig minden pillanatot figyelemmel kísérhettek. Közben persze jöttek a kérdések, és apró műhelytitkokat is elárultam, és meggyőződhettek arról is, hogy valóban fájdalommentes a tetoválás.

A szemhéjtetoválás fajtái mellett a szemöldök és a szájtetoválás is szóba került, hogy mit érdemes tudni róla, és milyen lehetőségek rejlenek benne. A modellem szemöldök és szájtetoválását is én készítettem még a nyílt napot megelőzően. A megjelenése elegáns, nőies, a sminktetoválás diszkréten emeli ki a szépségét, és észrevétlenül korrigálja azt, amit kell…

Persze a hiedelmek, és az elrettentő példák is előkerültek, de a résztvevők saját szemükkel bizonyosodhattak meg arról, hogy a sminktetoválás igényesen is elkészíthető.

Szóba kerültek nőies témakörök is, hogy ki mért szeretne sminktetoválást, milyen hatással van a hétköznapokra, a nőies, elegáns megjelenésre.

A nyílt nap végén mindenki úgy távozott, hogy kicsit tájékozottabb lett a sminktetoválás témakörben.

A sikerre való tekintettel idén is szervezek még ilyen eseményt.

Ha Te is szeretnél részt venni, figyeld az oldalamat, iratkozz fel a Hírlevelemre, hogy ne maradj le róla!

Ha Te is szeretnél megújulni, keress bizalommal!
Kiss Katalin Edina

+36 20/313-4532
Esztétikai sminktetováló

Call Now Button