A sminktetováló zseni mesterkurzusán tanulhattam!

Nataliya Yeremenko-ról már hallottam, és tudtam, hogy nagy név a sminktetoválásban, de pontosan nem voltam tisztában a szakmai tevékenységével. Mivel Patkós Alexandra meghívására érkezett Magyarországra, ezért úgy gondoltam, hogy mindenképpen érdemes elmennem a tréningre, hiszen maximálisan megbíztam Alexandrában – amit ő ajánl, az csak jó lehet.

És így is lett! Amúgy is igyekszem folyamatosan képezni magam, ráadásul nem túl gyakori, hogy külföldi, neves sminktetoválótól lehessen szakmai fogásokat ellesni.

De ki is ez a Nataliya Yeremenko? Egy észt származású csinos hölgy, akit a szálazott szemöldök tetoválás legnagyobb mesterének tartanak. Kifinomult technikájának köszönhetően rendkívül élethű sminktetoválásokat készít.

Nataliya Yeremenko eskluzivsminktetovalas

Nataliya Yeremenko eskluzivsminktetovalas

Ahogy a mesterkurzuson a számomra kiderült, a titka az egyedi szálrendezésben rejlik. Kiemelkedően jó rajztudással rendelkezik és nagyon precízen, pontosan húz meg minden egyes vonalat. Érdekes volt megfigyelni az egyéni kéztartását és a kecses mozdulatait.

Nagy hangsúlyt fektet a vendég eredeti szőrnövekedési formájára. Annak megfelelően készíti el mindenkinek az egyedi sminktetoválását. Követi az eredeti szemöldök gerincvonalát, akár több szálirányt is alkalmaz, ha szükséges. Több színnel és több szálvastagsággal dolgozik a minél realisztikusabb hatás érdekében, és valóban csodálatosan szép és természetes hatású lett a végeredmény!

Most már értem, hogy miért őt tartják az egyik legjobb szemöldök tetováló szakembernek. Nem másol más technikákat, inkább ő teremt új stílusokat és irányzatokat. Teljesen egyedi, kifinomult és precíz munkastílus jellemzi.

Yeremenko sminktetováló mesterkurzus

Yeremenko sminktetováló mesterkurzus

Most először tartott tréninget Magyarországon és nagyon örülök, hogy én is részt vehettem azon. Mondanom sem kell, hogy teltház volt a helyszínen. Az előadásának egyik nagy pozitívuma a számomra, hogy nemcsak ügyesen készíti el alkotásait, hanem nagyon jól magyaráz is! Mindenki számára érthetően mondta el, hogy mit miért, és hogyan csinál!

Nagyon jó érzés volt találkozni sok profi és lelkes kolléganővel, akik szintén csodálattal figyelték a bemutatókat. A rendezvény végén szinte már mindenki alig várta, hogy kipróbálhassa a tanultakat. Persze én is!

Azóta már én is továbbfejlesztettem a saját technikámat azokkal a fogásokkal, amelyeket Natalijától lestem el. Persze itt nem állok meg, már készülök a következő képzésre!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi lesz az, akkor kövesd a blogbejegyzéseimet.

Ha pedig egy természetes hatású, csodálatos szemöldök tetoválást szeretnél, akkor várlak szeretettel a szalonomban!

Patkós Alexandrának pedig innen is köszönöm, hogy ilyen profin megszervezte ezt a szuper mesterkurzust!

Call Now Button