Mindig van új a nap alatt!

2016 év elején a szakmai berkekben a 3D hatású sminktetoválási technikát fejlesztették ki, amit a sminktetoválók azonnal alkalmazni is kezdtek a Vendégeknél.

Ezzel újabb fejezetet ugrott a sminktetoválási technika, még természetesebb, teljesen valósághű szemöldök és szájtetoválások készülhetnek az alkalmazásukkal.

A visszajelzések alapján szinte kivétel nélkül mindenki ilyen sminktetoválást szeretne.

Milyen a 3D hatású szemöldöktetoválás?

 

Ahhoz, hogy ezt megértsd, ahhoz az eddig alkalmazott tetoválási módszereket, azok fejlődését kell tudni.

Ne aggódj, nem bonyolult!

Elsőként a satírozott szemöldöktetoválást alkalmazták, ahol a szemöldök vonalát, ívét, formáját kirajzolva a belső részt teljesen kitetoválták. Ezt a technikát manapság már nem használják önmagában.

A satírozott szemöldököt felváltotta az egyszerű szálazott technika, majd a szálkövetéses, saját szőrszál növekedési irányával megegyező tetoválás következett.

Erről részletesebben írtam már Neked Blogbejegyzést, ha nem olvastad még, akkor itt találod: https://exkluzivsminktetovalas.hu/szemoldoktetovalas-satirozottol-a-mikroszalas-technikaig/

Nos, a 3D hatású szemöldöktetoválás ezeknek a technikáknak a kevert alkalmazása egy szemöldökön belül!

Ahol ritkább növésű a szemöldök, ott szálkövetéses technikával gyönyörű mikroszálakkal sűrítem meg a formát, ahol pedig még inkább hangsúlyozni szeretném, finom satírt alkalmazok.

Ennek a kevert technikának a segítségével szemöldököd még inkább térhatásúvá válik, természetes hatású és karakteres is lesz egyben.

De ez még nem minden!

A festészetben évszázadok óta használt árnyékolástechnikát már a sminktetoválásban is be lehet vetni.

Ez azt jelenti, hogy a 3D térhatást nem csak a tetoválási technikával lehet elérni, hanem több tetováló szín használatával egy szemöldöktetováláson belül.

Világosabb, sötétebb színek, árnyékolástechnika, amitől kiemelkedik, hangsúlyossá, vagy lágyabbá, halványabbá válik egy-egy terület.

Egy szemöldökön belül 2 vagy 3 színt használok, ez biztosítja a természetes összhatás, hiszen gyakorlatilag milliméterekről beszélünk, egy-egy szőrszálról.

Egy igazi remekmű, aminek csodás az összhatása, de a részleteket, az aprólékos munkát csak akkor látod meg, ha nagyon-nagyon közelről vizsgálod meg.

Ezen kívül még egy újdonságról szeretnék Neked beszámolni. A szemöldök kiemelésére egy új, a sminkelésből átvett technika is megjelent a sminktetoválásban; a soft powder. Ennek a fortélyait szintén elsajátítottam, de erről részletesen a következő levelemben olvashatsz.

Ha Te is szeretnél megújulni, akkor keress bizalommal!
Kiss Katalin Edina
+36 20/313-4532
Esztétikai sminktetováló és oktató

Call Now Button