A sminktetoválások közül a legnagyobb divat a szemöldöktetoválás, már szinte mindenkinek van. Ha Te még nem szántad rá magad, vagy már több éve készült el, és ideje lenne felfrissíteni, akkor érdemes begyűjteni az új információkat. A folyamatosan megújuló sminktetoválási technikák miatt egyre jobban a természetes megjelenést eredményezik.

Hogyan fejlődött a szemöldöktetoválás technikája?

Az első szemöldöktetoválások még satírozással készültek, valószínűleg te is láttál már ilyet. Ma már ezek erős, mesterkélt hatást keltenek, és messziről látszik, hogy vaskos, természetellenes, és szigorúvá teszik az egész arcot.

satirozott_szemoldok

Satírozott szemöldöktetoválás

 

Sok év elteltével terjedt el a szálas szemöldöktetoválás technikája, mellyel nagyobb lehetőség van az egyéni forma kialakítására, lágyabb a színhasználat, hiper realisztikus, és a tekintet is kifejezőbb.

szalas_szemoldoktetovalas

Szálas szemöldöktetoválás

 

A fejlődés azonban nem állt meg, ez a módszer mára már mikroszálas szemöldöktetoválássá finomodott, és manapság ez hódít a sminktetoválás világában. A tetovált szálak még vékonyabbak, az eredeti szemöldök vastagságával megegyezik, emiatt már közelről is alig lehet megkülönböztetni a tetoválást az eredeti szemöldöktől.

mikroszalas-Szemoldoktetovalas

Mikroszálas szemöldöktetoválás

 

Igaz ugyan egy kicsivel hamarabb kopik, mégis mindenki ilyet akar, mert hordhatóbb, és teljesen természetes hatást kelt.

Mikroszálas szemöldöktetoválás extra nagyításban

Mikroszálas szemöldöktetoválás extra nagyításban

A szemöldöktetoválás szakmai alapjai megegyeznek ugyan, de minden tetováló mesternek egyedi a technikája, egy kicsit mindenki másképp csinálja. Ahhoz, hogy természetes formájú, színben a vendég eredeti szemöldökével és karakterével kell, hogy harmonizáljon!

Éppen ezért bízd magad a szakemberre!

Lehet, hogy a kedvenc színésznőd irigyelt vonásait szeretnéd magadon viszontlátni, és ezért pont olyan szemöldököt szeretnél magadnak tetováltatni, mint amilyen neki van… Mérget vehetsz rá, hogy ebben az esetben elégedetlen lennél a végeredménnyel! Ha ilyenre vágysz, akkor utánozd le az ívét, a vonalát, színét, és készítsd el magadnak porral vagy ceruzával!

nem_termeszetes_szemoldoktetovalas

Amikor a vendég óhaja parancs

 

Sokan kérnek csokibarna szemöldökszínt, de a legtöbb esetben én ezt nem javaslom.

Én nem a szőrt, hanem a bőröd tetoválom, és akkor a legtermészetesebb a hatás, ha színben harmonizál a saját szőrszíneddel. 10 hölgyből 9-nek hamvas barna színű a szemöldök szőre, így ha én csokibarnát tetoválnék, akkor elütne az eredeti szőrszálaktól, és pár hónap alatt kivörösödne a színe is.
Aki elfogadja a jó tanácsot, és a szakmai ajánlást, nem bánja meg később sem a sminktetoválását.

A régi, kikopott szemöldöktetoválás legalább annyira rendezetlen külsőt ad, mint egy rosszul elkészített. Ha ápolt és igényes külsőt akarsz a mindennapokban, akkor ne várd meg, amíg kifakul, elhalványodik!

Ezt a kikopott szemöldököt bizony frissíteni kell!

Ezt a kikopott szemöldököt bizony frissíteni kell!

Érettebb korban is a szálas szemöldök a tökéletes megoldás!

Az érettebb korú hölgyek bőre már veszít a rugalmasságából, esetleg bőrredők is lehetnek, így nehezebb a megfelelő formát is kialakítani. Ezért nem szabad telibe satírozott szemöldököt készíteni ebben a korban, mert a szellős szálas szemöldök nem annyira határozott, és a bőr egyenetlenségeit is jobban lehet palástolni.

Kell a szemöldöktetoválás annak, akinek szép a szemöldöke?

Mi Nők tudjuk, hogy a szépnél van még szebb, folyamatosan az igényességre és az eleganciára törekszünk! Az egyébként is szép szemöldökkel rendelkező vendégek is sok esetben szeretik, ha még rendezettebb, formásabb lesz a szemöldökük, és ilyenkor a hiányzó legmagasabb ívpontját kiegészítve a saját színnel megegyező színnel kipótolva egy hiper természetes hatást lehet elérni.

Ha szeretnél magadnak szemöldöktetoválást, vagy a régi tetoválásodat szeretnéd felfrissíteni, akkor keress bizalommal!

Call Now Button