A sminktetoválásban nem csak a szemöldök, hanem a száj is elkészíthető 3D hatással. Az elsők között tanultam meg ezt a módszert, így a saját tapasztalataim alapján tudok Neked hasznos infókat átadni.

Mit is jelent a 3D hatás a szájtetoválásban?

Azokat a sminktetoválásokat nevezzük 3 dimenziósnak, melyeknek térhatásuk van, melyek olyan hatást keltenek, mintha kiemelkednének a tér síkjából. Természetesen csak optikailag! Évekkel ezelőtt a szájtetoválási trend a sima, egyszerű kontúrvonal készítése volt, amit a fél, illetve a teljes szájsatír váltott fel. Napjainkban azonban egyre többen vágynak még dúsabb ajkakra, és a 3D hatás ezt teszi lehetővé.

Mivel érhető el a 3D hatás?

Tulajdonképpen ez egy szájkontúr nélküli szájsatírozási technika, amiben több színt használok a tetoválás során. Ezeket árnyékolással satírozom össze, amivel plasztikusabb, dúsabb szájforma érhető el.

Miért jobb a 3D hatású szájtetoválás a sima kontúrnál?

A száj kontúrozásával kiemelhetem ugyan a szádat, de csak abban az esetben érdemes a szájat hangsúlyozni, ha annak formája tökéletes. Ha a szád 2 oldala nem szimmetrikus, vagy az alsó és felső ajkak aránya nem megfelelő, akkor „csak” szájkontúr tetoválással nem lehet szép eredményt elérni.
Elárulom Neked, hogy önmagában ezt már nem alkalmazza senki, mert kiment a divatból! A trend már egy ideje a fél, vagy teljes szájsatír, amivel élettel telibbé válnak az ajkak, és a formáját is lehet picit korrigálni.

A 3D technika ennek a satírozási technikának a továbbfejlesztése. A tetoválás során az egész szájat hangsúlyozom, a több szín összesatírozásával finom árnyalásokat készítek, ezzel lesznek az ajkaid még dúsabbak.

Kinek javaslom a 3D hatású szájtetoválást?

3D-szajtetovalas

A száj a nőiesség jelképe, ezért a formája és színe rendkívül   meghatározó a nők számára. Ugyanakkor az adottságokat is figyelembe kell venni ahhoz, hogy harmonikus összhatást kapjunk. Őszintén megmondom Neked, hogy a 3D hatású szájtetoválást nem mindenkinek lehet elkészíteni!

Ugyanis kellő vastagságú szájforma kell ahhoz, hogy a színeket szépen össze lehessen mosni a tetoválás során. A nagyon vékony ajkú Vendégeimnek inkább a klasszikus szájsatírt szoktam javasolni.
Amivel a száj fakó színét élettel telibbé lehet varázsolni, így ezzel is látványos eredményt lehet elérni.

Milyen színekkel végezhető a 3D hatású szájtetoválás?

A megújult tetováló festékeimmel gyakorlatilag bármilyen árnyalatot választhatsz. A csodaszép színek remekül harmonizálnak egymással. Kiemelésre pedig nemcsak sötét, hanem az egészen világos pigmentek is alkalmasak.
Válogathatsz a hideg színek közül, ilyen a pink, a rózsaszín, a mályva. A meleg színek palettáján a piros, a korall, téglás színeket találod. Ezek árnyalatai és különböző tónusait használhatjuk a tetoválásodhoz.

De tudod mit?

Hozd el a kedvenc rúzsodat, ez is nagy segítség a szín kiválasztásában! Mindig törekszem arra, hogy harmonikus legyen az összhatás, és a te elképzelésed és ízlésednek megfelelő legyen a végeredmény. Ha pedig elbizonytalanodnál a választásban, akkor természetesen segítek Neked, hogy milyen színek állnak igazán jól az arcodhoz.

Ha Te is szeretnél megújulni, akkor keress bizalommal!
Kiss Katalin Edina
+36 20/313-4532
Esztétikai sminktetováló

Call Now Button