Idén januárban a 3D szálazott szemöldök tetováló technikámat fejlesztettem még tökéletesebbre, hogy az eddigieknél is vonzóbb és természetesebb hatású szemöldököt készíthessek.

A szálazott szemöldök tetoválás 2018-as trendje a 3Dream Brows by Alexandra Patkós. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára már elképesztően élethű sminktetoválások készíthetőek. Gondolj csak bele, hogy milyen jó érzés, amikor nem is veszik észre, hogy tetoválva van a szemöldököd, csak magukban irigykednek, hogy már megint milyen jól nézel ki!

Az újdonságok iránt elkötelezett Alexandra az eddig elterjedt technikák alapján fejlesztette ki ezt a stílust.

Gondolnád, hogy ilyen sokféle stílus létezik és hogy ilyen gyors a fejlődés ezen a területen is!?

Az ember csak kapkodja a fejét a sok új gyönyörűség láttán. Lelki füleimmel szinte hallom, hogy a már régebben sminktetoválást viselők is kórusban kiáltják, hogy “Én is, én is, ilyet akarok!”

De mitől új és álomszép ez a sminktetoválás?

A 3D Dream Brows technika legfontosabb része a színek használatára vonatkozik. A különböző színek megfelelő keverésével még gyönyörűbb, még élethűbb alkotások készíthetőek. A színelméleti tudnivalókról nemcsak az új tetoválások kapcsán volt szó, hanem a javításoknál szükséges ismeretekről is sok minden elhangzott, hiszen nálam is sokan jelentkeznek megunt, kifakult, esetleg elrontott sminktetoválásokkal.

A javítás már egy igen bonyolult feladat, hiszen a bőrszínen kívül még a kifakult tetoválás hatását is figyelembe kell venni, hogy tudjuk, milyen pigment színekkel kezdjünk hozzá a munkához annak érdekében, hogy megfelelően szép legyen a végeredmény.

A 3Dream Brows by Alexandra Patkós oktatáson nemcsak megismerhettem, hanem el is sajátíthattam ezt a technikát, hiszen gyakorlati része is volt a képzésnek. Nagy odafigyeléssel segítettek a színválasztásban, a színkeverésben, a mozdulatok és a vonalvezetések helyes végrehajtásában. A sokéves tapasztalatomnak hála nagyon gyorsan el tudtam sajátítani ezt a technikát is, és még dicséretet is kaptam az oktatómtól.

Így egy újabb oklevél került a szalon falára, lassan új falra lesz szükségem…

Ti is láthatjátok, hogy mennyire igyekszem lépést tartani a szakmai fejlődéssel – mindezeket azért teszem, hogy Nektek a legszebb sminktetoválásokat készíthessem el. Biztosíthatlak benneteket, hogy ezen túl is igyekszem minél több minőségi képzésen részt venni, megismerni az újdonságokat és begyakorolni azokat.
Ha követitek az oldalamat, akkor folyamatosan olvashattok az élményeimről, tapasztalataimról.

Ha Te is szeretnél megújulni, keress bizalommal!
Kiss Katalin Edina

+36 20/313-4532
Esztétikai sminktetováló

Call Now Button