Szerintem senkinek nem kell magyarázni, hogy a Nők számára már kisgyerekkortól kiemelkedően fontos a szépség, a szépségápolás, hogy csinosak legyenek szinte már óvodás kortól.

Vannak általános szépségápolási praktikák, de nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek válik be ugyanaz a „tuti tipp”. Ez főként a sminkelésre igaz, mert az egyéniséghez és az arc karakteréhez kell a trükköket és praktikákat alkalmazni azért, hogy az összkép szép, elegáns és harmonikus legyen. Erre a nőknek egy részének remek érzéke van, de sajnos többen vannak azok, akik bizonytalanok, és nem tudják mi is áll nekik igazán jól.

Emellett minden korosztályban más a cél, a feladat. Egy huszonéves lánynak nem arra van szüksége, mint az édesanyjának, egy érett nő szépészeti praktikái jelentősen eltérnek például az idősebb korosztály lehetőségeitől.

Így van ez a sminktetoválásban is.
Az én feladatom az, hogy ebben segítséget, tanácsot, útmutatót adjak Neked.
A nagy szakmai tapasztalat mellett az elméleti tudás is a birtokomban van, és talán szerénytelenség nélkül kijelenthetem, hogy pont azért választottam ezt a hivatást, mert ehhez az érzékem is átlagon felüli.

Minden korosztály számára igyekszem segítséget nyújtani, és nem csak abban az esetben, ha ellátogat a szalonomba, és sminktetoválást készíthetek.

Itt a weboldalamon is igyekszem hasznos információkat adni, minden korosztály számára, ezért az elkövetkező bejegyzéseimben életkor szerint csoportosítva nyújtok segítséget abban, hogy kinek mit javaslok a sminktetoválás területén.

Természetesen ezekről csak általánosságban tudok véleményt alkotni, de remélem ezzel is tudok segíteni.

Ha Te is szeretnél megújulni, keress bizalommal!
Kiss Katalin Edina

+36 20/313-4532
Esztétikai sminktetováló

Call Now Button