Szemöldök tetoválás, soft powder szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás

Miért válaszd a szemöldök tetoválást?

Meguntad az állandó rajzolgatást?
Sohasem sikerül egyformára a két oldal?
Karakteresebb szemöldököt szeretnél?

Számodra a kényelmes megoldás: a szemöldök tetoválás.

Szemöldök tetoválás során profi tetováló gép segítségével pigmenteket juttatunk a bőrbe, melyek az idő múlásával fokozatosan felszívódnak, elhalványodnak.

Mit nyújt számodra a szemöldök tetoválás?

Olyan szemöldököd lehet, amilyenre mindig is vágytál.
A megfelelő forma kialakításával igazi liftinghatást érhetünk el, legyen az soft powder szemöldök vagy más szemöldök tetoválás.
A szemöldök helyes megformázása az arc karakterének a kiemelését szolgálja.
Bármilyen eltérés, nem előnyös forma és szín, balesetből adódó elváltozás stb. szemöldök tetoválás készítésével korrigálható. Természetesen a tetoválással nem oldódik meg a szemöldök ápolása teljes mértékben. Az ősz szálakat festeni, a formából kilógó szálakat pedig szedetni kell.

Az elmúlt évek alapján a szemöldöktetoválás a legkeresettebb a sminktetoválások közül. Az új technikáknak köszönhetően bármelyik variációt választod (pl. soft powder szemöldök tetoválás), a végeredmény természetes összhatású lesz. Ennek köszönhetően sokan szánják rá magukat a szemöldöktetoválásra, olyanok is, akik korábban el nem tudták képzelni, hogy valaha is sminktetoválásuk legyen.

A gyakori csipeszelés miatt soha vissza nem növő szőrszálak, a félreszedett forma, a kihullott, az életkor vagy betegség miatt megritkult szemöldök tökéletes megoldása a sminktetoválás. Sok új technikát tanultam, ezeket kombinálva gyakorlatilag nem készül két egyforma szemöldöktetoválás, a segítségükkel mindenkinek egyedi-egyéni szemöldöktetoválást lehet készíteni.

Szemöldök tetoválás lehetőségei

Artistry, satírozott, soft powder szemöldök, szálazott, 3D, Master Brow

A vendég egyéni adottságait, igényeit figyelembe véve a következő technikákból választhatunk.

Artistry Eyebrow szemöldök tetoválás

Japán, vagy microblading néven is nevezik.Ez egy forradalmian új eljárás, amivel hiper-realisztikus hatás érhető el. Kézzel készül, egy speciális, ceruzához hasonló eszközzel, melyben pengéhez hasonlóan helyezkedik el a ferde lapos tűcsoport. Ezzel a technikával készíthetők a legvékonyabb, természetes hatású szálak, amit gépi módszerrel lehetetlen elkészíteni.
Kinek ajánlom?
Azok számára javasolt, akiknek még nincs szemöldöktetoválásuk, és különösen visszafogott sminktetoválásra vágynak.

Satírozott szemöldök tetoválás

Régen, mintegy 20 éve az első szemöldöktetoválások ezzel a módszerrel készültek. Nem volt más technika, és az akkori divat is az erős, karakteres, megrajzolt formát követte. A szemöldök egy tömör forma, teljesen besatírozva, határozott, éles kontúrokkal.
Szerencsére a divat sokat változott azóta a természetes megjelenés irányába, ezért ezt a tetoválás fajtát már régóta nem készítem.

Egyszerű szálazott szemöldök tetoválás

Akkor praktikus, amikor csak nagyon kevés szálat kell pótolni a szemöldök eredeti formájában. Lényege, hogy vékony, természetes ívű szőrszálakat rajzolok a szemöldök ívének megfelelően. A rajzolt szálak beleolvadnak a természetes szőrzetbe, ezért természetes hatást kelt. Egy színnel készül, ami az eredeti szőrszínnel megegyezik.
Sajnos ezt a fajta szemöldöktetoválást 1-1,5 év múlva frissíteni kell, ugyanis a vékony mikroszálak (a világosabb színeknél még inkább jellemző) gyorsabban kopnak.
Kinek ajánlom?
Akinek a szemöldök formáját kis mértékben kell korrigálni, dúsítani. Zsírosabb, tágabb pórusú bőr esetén nem igazán lehet szépen elkészíteni; ugyanis gyógyulást követően a szálak kicsit megvastagodnak, szétterülnek. Ez igaz a többi szálazásra is. Ebben az esetben a Soft Powder technikát javaslom.

Soft Powder szemöldök tetoválás

A soft powder szemöldök elkészítésének a technikáját a sminkelésből vették át. Több színnel készül, puhán egymásba satírozva, ezzel érhető el a lágy, púderes hatás.
A soft powder szemöldök belső kezdése nem annyira határozott; inkább kissé sejtelmes. Ezért kiválóan lágyítja az arc vonásait, nem ad szigorú tekintetet, mint egy hirtelen, erősen elkezdett szemöldökvonal.
Ezt a szemöldöktetoválási módszert is nagyon kedvelem, és a Vendégeim is gyakran kérik.
Kinek ajánlom?
Akik a hétköznapokban is sokszor sminkelik a szemöldököt, szemöldökporral, ceruzával.
Akiknek mindenhol van szemöldökszőre, csak ritkás, ezért dúsításra szorul.
A zsíros, tág pórusú bőr esetében ideális megoldás a soft powder szemöldök.

3D szemöldök tetoválás

Két vagy 3 színnel készül, hiszen a természetes szőrszál sem egy színű. Van olyan része, ami hangsúlyosabb, esetleg enyhén satírozott. A szálak a saját szőrnövekedést követik.
A 3D hatás a térhatású megjelenésre utal, ami a színek szakszerű árnyékolásával érhető el.
Kinek ajánlom?
Azoknak, akiknek van valamennyi saját szemöldökszőrzete, de jelentősebb pótlás kell.
Enyhén hangsúlyosabb a szálazott technikánál, így a kissé karakteresebb, de természetes összhatást kedvelők számára jó megoldás.

3D hatású Master Brow szemöldök tetoválás

3D hatású szálas technika, melynél kicsit máshogy fekszenek a tetovált szálacskák. 2-3 színnel készül, és az árnyékolását tekintve a Soft Powder sminktetováláshoz hasonlít. A szemöldök alja sötétebb, a teteje és az eleje világosabb színnel készül.
Kinek ajánlom?
Annak, akinek túl magasan van a szemöldöke, keskenyebb a homloka és emellett természetesen szeretné a szemöldök vonalát korrigálni, dúsítani. Karakteres, de mégis szép formájú, természetes összhatású szemöldök lesz a végeredmény.

Szemöldök tetoválás menete

(pl. soft powder szemöldök)

Szemöldök tetoválás 2

Meghallgatom az elképzelésedet (ha nincs, az sem baj, segítek megtalálni a számodra legelőnyösebb formát).
Nagy segítség, ha hozol fényképet, vagy találsz olyat a galériámban, ami tetszik neked.

Ezt követően lefertőtlenítem a bőrödet, kirajzolom a formát. Több variáció is készülhet. Fontos szempont, hogy melyik sminkben érzed magad a legkomfortosabban.

Tetováló gép segítségével előkarcolom a bőrt, hogy a tetoválás hajszálpontosan az előre megtervezett helyre kerüljön. Ez picit kellemetlen, de szerencsére nem tart sokáig.

Érzéstelenítő krémmel beecsetelem az előkarcolt területet, mely nagyon könnyen felszívódik a bőrben.
Most már szinte semmit nem érzel.

Amíg az egyik szemöldöködet tetoválom, a másik zsibbad.

A tetoválás ideje kb. 1 óra+ 1 óra a kirajzolás, megtervezés.

A munka végeztével a szemöldököt utóápoló krémmel kenem be, melyet magaddal vihetsz.
Megbeszéljük az otthoni ápolást és a korrekció időpontját.

Call Now Button