MICROBLADING ARTISTRY szemöldök tetoválás

a legrealisztikusabb szemöldöktetoválás

óriási 14.000 Ft-os kedvezménnyel

 

 

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel még további 5 helyet biztosítok erre a lehetőségre. EZT MA TESZEM MEG UTOLJÁRA!

 

 

Unod az állandó reggeli sminkelést és a nap közben elkenődött és javításra szoruló szemöldöködet? Nem sikerül egyformára elkészítened minden alkalommal? Asszimmetrikus lesz az eredmény? Szerintem ezzel minden Nő így van.

Úgy érzed egy olyan tetoválás lenne a Neked való, amiről nem ordít, hogy azt nem teljesen a természet adta? Nos, itt a megoldás!

 Az Artistry szemöldöktetoválás azoknak való, akiknek meglévő szemöldökét kell hangsúlyosabbá, szabályosabbá tenni, az esetleges hézagokat kipótolni.

 

 

Tartós smink

Artistry szemöldöktetoválás – a valósághű eredményért

Mit szólnál hozzá, hogy ha most töredék áron kaphatnád meg minden tetoválások legnépszerűbbikét, a szemöldöktetoválást, ráadásul olyan módon, hogy még a hozzád legközelebb álló ember sem tudná megállapítani, hogy tetoválásod van, csak azt észlelné, hogy VALAHOGY SZEBB LETTÉL? 

Mégis tartasz a tetoválástól, mert nem tudod mi fog történni?

Nos Betti, egy kedves vendégem nemrég leírta a nálam tapasztaltakat nekem a saját szavaival. Olvasd el.

Artistry szemöldöktetoválás menete

Artistry szemöldöktetoválás – a valósághű eredményért

“A kedves fogadtatás után Kati bekente érzéstelenítővel a szemöldökömet. Ezt követően gyorsan és magabiztosan tervezte és rajzolta meg a szemöldököm tökéletes ívét, részleteit. Hihetetlen volt számomra, hogy milyen precíz tervezési, szinte mérnöki munka van egy-egy tökéletes szemöldöktetoválás hátterében. Miliméterről miliméterre méregetett, rajzolt.

Amikor ezzel végzett megbeszéltük, hogy ez a forma tetszik-e nekem. Ezt követően nekiállt a tényleges tetoválási folyamatnak, mely jóval gyorsabban ment, mint a tervezés. Egy speciális tollszerű eszközzel végtelenül magabiztos mozdulatokkal karcolta a bőrőmbe a festéket. Amikor fájdalmasabb volt, akkor pihentünk kicsit, de igazából egyáltalán nem volt vészes érzés.

A végén még néhány fájdalommentes lépés volt, majd megmutatta az eredményt a tükörben. Mit ne mondjak leesett az állam! El sem hittem, hogy ennyire nem látni, hogy tetoválta. És be sem duzzadt utána. Életem legjobb döntése volt ez, amit a szépségemért tehettem!”

 

Mit szólsz, Neked tetszene ez? Igen?

Akkor ne várj sokáig, mert most soha vissza nem térő lehetőséget ajánlok!

Artistry szemöldöktetoválás most

59.000 Ft helyett csak 45.000 Ft-ért

KORLÁTOZOTT LÉTSZÁMBAN, KORLÁTOZOTT IDEIG!

Már csak ennyi ideig élhetsz a lehetőséggel

Foglalhatóság

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jelenleg ennyien nézik ezt az ajánlatot:

19

 

Mivel nagyon nagy volt eddig az érdeklődés úgy döntöttem, hogy további 5 hölgynek adok még lehetőséget erre az ajánlatra.

EZT VISZONT MA TESZEM MEG UTOLJÁRA ÉS 2017.09.30-ÁN LEJÁR!

Ennyi hely maradt még

Ennyien éltek eddig a lehetőséggel

A jelentkezés feltétele az alábbi kuponkód beírása és egy fotó a szemöldöködről, melyet a jelentkezési lapon tehetsz meg!

 

  

Kuponkód: ARTISTRY2017

 

 

Call Now Button