Ajándékötlet

Ajándékkártya
Izgalmas ez a karácsonyi készülődés, ugye?

Mindenhol szól a karácsonyi zene, világítanak a fények a plázákban és városszerte az utcákon. Gondolom hangolódsz már te is. 🙂
Szinte már érzed a bejgli és a mézeskalács csodásan fűszeres illatát, hallod a leesett puha hó roppanó hangját a lábad alatt, látod a tél csodás fehérségét.

Közeledik a karácsony. Mégpedig rohamosan.

Talán érzed is másokon a készülődést. Mindenki rohan vásárolni munka után. Az emberek céltudatosan vagy tanácstalanul mászkálnak az utcákon, bevásárlóközpontokban.

Tudod, hogy mit szeretnél ajándékozni?

Van, aki tudja mit szeretne venni édesanyjának, lányának, legjobb barátnőjének, nagynéninek, unokahúgnak. Ők szerencsések.

És te is az vagy, mert megtaláltad a legjobb ajándékot, amit adhatsz. Hisz tudod, de legalábbis sejted, hogy szeretne szebb és csinosabb lenni, bármennyire is az már. Mert persze mi nők ritkán vagyunk elégedettek Önmagunkkal.

És te segíthetsz neki ebben. Ajándékozz tartós sminket exkluzív környezetben ajándék kártya formájában! Ez lesz számára a legörömtelibb és legtartósabb ajándék az idei karácsonyon, melyet biztosan minden nap elégedetten fog viselni.

 

 

 

 

Kérd most az utalványt ajándék Swarovski fülbevalóval

Ajándékozz párodnak tartós sminket exkluzív környezetben ajándék kártya formájában! Hidd el, hogy a fa mellett idén már nem kínos mosoly, hanem valódi örömujjongás lesz a jutalmad.

Ráadásul most egy választható színű, Swarowski kristályos gömb, ezüst fülbevalót is adok az utalvány mellé, ami még exkluzívabbá teszi az ajándékot. És ha nagyon tetszik a fülbevaló, akkor akár meg is tarthatod magadnak. ;

3 + 4 =

Ha kérdésed lenne az utalvánnyal kapcsolatban, akkor hívj ezen a számon:

(20) 313 4532

SminktetoválásÁrak
Szemöldök tetoválás (artistry/microblading, 3D szálas, soft powder)120.000 Ft
Szemhéj tetoválás (felső)90.000 Ft
Szemhéj tetoválás (alsó)60.000 Ft
Száj tetoválás (alsó+felső)130.000 Ft
Call Now Button